20 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

Begur actua a la cala de s’Eixugador per estabilitzar els talussos i evitar despreniments

Es reforçaran amb xarxes metàl·liques

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
L’Ajuntament de Begur ha engegat una actuació a la cala de s’Eixugador, al sector de Sa Tuna, per estabilitzar els talussos i evitar despreniments. La intervenció, pressupostada en 88.759,73 euros, busca resoldre els problemes en aquesta platja, amb una orografia molt accidentada i uns penya-segats amb molta alçada i pendents molt elevats. La seva situació provoca que hi hagi constants despreniments de materials inestables, amb acumulació de materials a la part baixa del talús i a la pròpia platja. Per resoldre-ho, s’estan estabilitzant els talussos de la cala que arriben a la platja i en l’últim tram del camí d’accés, amb l’habilitació de xarxes metàl·liques de triple torsió i xarxes d’anells d’acer inoxidable.
L’alcadessa, Maite Selva, recorda que en els últims anys han mantingut diverses reunions amb els governs català i espanyol per traslladar-los la seva “preocupació” i “inquietud” per l’estat de la cala. “Un cop hem rebut l’autorització pertinent per poder-hi actuar, hem iniciat els treballs”, afirma.

L’actuació es fa a les portes de la temporada turística, l’època en què aquesta cala té més flux de visitants.

- Publicitat -
- Publicitat -

1 COMENTARI

Comments are closed.

- Publicitat -

Prèvia esportiva del cap de setmana al Baix Empordà

Aquest cap de setmana es presenta amb alguns partits importants en què hi participaran equips de la comarca. Destaquem dues modalitats esportives amb participació de conjunts del territori, com són el futbol i l'hoquei patins.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -