24.9 C
Pals
Dimecres, 17 juliol 2024
- Publicitat -

2 anys de les eleccions municipals: què s’ha fet fins ara a Palafrugell?

S’han complert dos anys des de les eleccions municipals del 2019. Per això, farem un repàs dels compromisos que els alcaldes del Baix Empordà van adquirir durant la campanya electoral per veure si, fins ara, han complert les seves promeses

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

S’han complert dos anys des de les eleccions municipals del 2019. Per això, farem un repàs dels compromisos que els alcaldes del Baix Empordà van adquirir durant la campanya electoral per veure si, fins ara, han complert les seves promeses. Tot i que hi hagi hagut la pandèmia pel mig, que ha canviat els plans de tothom, veurem com hi ha molts projectes anunciats durant la campanya electoral que ja s’han complert. Ens centrarem en alguns dels municipis més grans del Baix Empordà. Ara, Palafrugell.

Compromisos

Josep Piferrer, actual alcalde de Palafrugell

A Palafrugell governa l’alcalde Josep Piferrer, d’ERC. Durant la campanya electoral de 2019, Piferrer va comprometre’s a crear places de pàrquing, i construir una pista de patinatge i una deixalleria a la zona industrial. També cal tenir en compte el projecte de desdoblament de l’Avinguda Espanya, que és un dels projectes clau de l’equip de govern.

Projectes fets

De moment, d’aquests compromisos l’Ajuntament ha tirat endavant el desdoblament de l’Avinguda Espanya. Les obres havien de començar al 2020 però la pandèmia ho va impedir. Ara, la primera fase d’obres ha de començar a finals d’aquest any. A més, també volen fer un gran parc verd a la zona del recinte firal. Tot això, amb l’objectiu de millorar la imatge de l’entrada del municipi. Fa un mes, a Ràdio Capital us avançàvem com quedarà l’Avinguda Espanya i el nou gran parc

Pel que fa al tema dels aparcaments, destaquen les places gratuïtes que es van habilitar a Llafranc (un proper a la platja, al carrer Ciceró, i un altre a la zona del Far de Sant Sebastià) i les 80 que es van habilitar a Calella. Durant el 2020 l’AJuntament també va obrir un aparcament de 120 places al centre del municipi, molt proper al Mercat Municipal. 

Durant el dia publicarem el repàs de més municipis: La Bisbal d’Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Beatles Weekend l’Estartit explora la relació de la ràdio amb els Beatles

Aquest any, el Beatles Weekend l'Estartit arribarà a la seva majoria d'edat i se celebrarà del 17 al 21 de juliol amb diverses activitats, incloent concerts, xerrades i exposicions.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -