17.9 C
Pals
Dimecres, 22 setembre 2021
- Publicitat -

Bertrand Hallé: “Falta més difusió de la figura del defensor del ciutadà”

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El defensor del ciutadà de Palafrugell, Bertrand Halle

Bertrand Hallé acaba de rebre un dels premis com a Palafrugellenc de l’Any, que aquest cap de setmana ha lliurat l’equip Crònica d’un any i Edicions Baix Empordà. El reconeixen per la seva tasca de defensor del ciutadà. No fa gaire, a finals de novembre va formar part del Congrés Internacional de Defensors Locals que va tenir lloc a Girona. El congrés va reunir per primera vegada defensors locals d’arreu del món i pretenia posar en comú les diferents experiències que es tenen d’aquesta matèria en les diferents regions del món.

Bertrand Hallé, vinculat al sector turístic de la vila

Bertrand Hallé va néixer l’any 1942, a Casablanca (Marroc), originari d’una família francesa, nacionalitat que conserva encara avui dia. Va realitzar la seva formació universitària a l’École des Cadres de París, estudiant Economia. Tot just finalitzada la llicenciatura, una empresa belga el va enviar a l’Estat espanyol per tal de desenvolupar-hi la filial. Es va instal·lar a Barcelona i va descobrir l’Empordà l’any 1967 i dos anys més tard, es va casar amb Tere Boix, hotelera.

Va ser l’any 1984, quan amb la seva família van decidir d’instal·lar-se a Calella, passant a dirigir l’Hotel Sant Roc, establiment fundat l’any 1955 per la família Boix.

Bertrand Hallé ha participat sempre de les entitats dedicades a la promoció cívica, turística i ciutadana; que ha treballat sempre a favor de Calella i també de Palafrugell i ha estat compromès de forma inequívoca en la promoció turística de la comarca. Ja des de l’any 1987 és membre del Consell Rector de la Unió d’Associacions d’Hostaleria. L’any 1989 es va integrar en el grup d’empresaris que van crear Costa Brava Centre Hotels, del qual en va ser escollit president fins a finals de 1997. Del 1999 a l’any 2003 va ocupar el càrrec de vicepresident de la Federació Provincial d’Hostaleria de Girona.

A més de la seva vocació empresarial i turística, Bertrand Hallé ha mantingut des de sempre un vessant inequívocament cívic de col·laboració i de dinamització de Calella i de Palafrugell. En aquest sentit, ha esta membre destacat de l’Associació d’Amics i Veïns de Calella (AVAC). Va ser-ne president des de l’any 2000 al 2008, i actualment n’ocupa el càrrec de vicepresident.

En els òrgans municipals, Bertrand Hallé ha format part de la Junta del Patronat de Turisme de Palafrugell com a representant del sector hoteler. També ha format de la Junta de Constitució de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) durant el període 2005-2007.

- Publicitat -
Article anteriorButlletí – 20-12-2016
Article següentCarta als reis
- Publicitat -
- Publicitat -

Fugees anuncien gira internacional per celebrar els 25 anys de “The Score”

Lauryn Hill, Wyclef Jean i Pras Michel, els membres de la mítica banda Fugees es reuniran de nou per celebrar els 25 anys del disc The Score, editat el 1996. Fa 15 anys que el grup no ofereix concerts en directe i serà una bona ocasió per escoltar de nou temes com ‘Ready or not’…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -