23.1 C
Pals
Dijous, 8 juny 2023
- Publicitat -

Bertrand Hallé: “Falta més difusió de la figura del defensor del ciutadà”

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
El defensor del ciutadà de Palafrugell, Bertrand Halle

Bertrand Hallé acaba de rebre un dels premis com a Palafrugellenc de l’Any, que aquest cap de setmana ha lliurat l’equip Crònica d’un any i Edicions Baix Empordà. El reconeixen per la seva tasca de defensor del ciutadà. No fa gaire, a finals de novembre va formar part del Congrés Internacional de Defensors Locals que va tenir lloc a Girona. El congrés va reunir per primera vegada defensors locals d’arreu del món i pretenia posar en comú les diferents experiències que es tenen d’aquesta matèria en les diferents regions del món.

Bertrand Hallé, vinculat al sector turístic de la vila

Bertrand Hallé va néixer l’any 1942, a Casablanca (Marroc), originari d’una família francesa, nacionalitat que conserva encara avui dia. Va realitzar la seva formació universitària a l’École des Cadres de París, estudiant Economia. Tot just finalitzada la llicenciatura, una empresa belga el va enviar a l’Estat espanyol per tal de desenvolupar-hi la filial. Es va instal·lar a Barcelona i va descobrir l’Empordà l’any 1967 i dos anys més tard, es va casar amb Tere Boix, hotelera.

Va ser l’any 1984, quan amb la seva família van decidir d’instal·lar-se a Calella, passant a dirigir l’Hotel Sant Roc, establiment fundat l’any 1955 per la família Boix.

Bertrand Hallé ha participat sempre de les entitats dedicades a la promoció cívica, turística i ciutadana; que ha treballat sempre a favor de Calella i també de Palafrugell i ha estat compromès de forma inequívoca en la promoció turística de la comarca. Ja des de l’any 1987 és membre del Consell Rector de la Unió d’Associacions d’Hostaleria. L’any 1989 es va integrar en el grup d’empresaris que van crear Costa Brava Centre Hotels, del qual en va ser escollit president fins a finals de 1997. Del 1999 a l’any 2003 va ocupar el càrrec de vicepresident de la Federació Provincial d’Hostaleria de Girona.

A més de la seva vocació empresarial i turística, Bertrand Hallé ha mantingut des de sempre un vessant inequívocament cívic de col·laboració i de dinamització de Calella i de Palafrugell. En aquest sentit, ha esta membre destacat de l’Associació d’Amics i Veïns de Calella (AVAC). Va ser-ne president des de l’any 2000 al 2008, i actualment n’ocupa el càrrec de vicepresident.

En els òrgans municipals, Bertrand Hallé ha format part de la Junta del Patronat de Turisme de Palafrugell com a representant del sector hoteler. També ha format de la Junta de Constitució de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) durant el període 2005-2007.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Junts i ERC arriben a un acord per governar conjuntament el Consell Comarcal del Baix Empordà

Cada formació ocuparà la presidència del Consell Comarcal del Baix Empordà dos anys i es repartiran totes les competències al 50%.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -