3.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

La Bisbal aprova el pressupost del 2017, malgrat les crítiques de l’oposició

Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El govern de la Bisbal, format per ERC, la CUP i ICV, ha donat llum verda al pressupost municipal per al 2017, que puja a gairebé 16 milions d’euros. Una de les inversions més destacades és reformar l’antic escorxador perquè serveixi provisionalment com a biblioteca, a l’espera de la resolució del litigi per la nova biblioteca. El govern preveu altres obres, com la millora de la xarxa pluvial del carrer Pedró o la renovació de la xarxa de sanejament del Paral·lel.

Des de l’oposició, el portaveu d’Independents per la Bisbal-PSC, Òscar Aparicio, ha titllat el pressupost de “continuista” i ha assegurat que cau en els mateixos errors que els passats. Des de Compromís per la Bisbal, Xevi Font, va recordar que un informe d’intervenció que alerta que no veu viables algunes previsions d’ingressos del govern. El grup de CiU va assegurar que l’exercici no té cap previsió per incrementar els ingressos i que no té unes prioritats clares.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fúmiga i Suu estrenen el videoclip de ‘Segona conjugació’

La Fúmiga i Suu acaben de presentar el videoclip de ‘Segona conjugació, una de les interessants propostes de “Fotosíntesi” el treball dels valencians. La banda té la intenció de fer un videoclip per cadascuna de les cançons del disc. El clip és obra de Iconic. La presentació del disc a Catalunya serà el 2 d’abril…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -