17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

Bombers de Palafrugell ironitza per la falta d’autoescala durant set dies

Els Bombers de Palafrugell fan servir l'enginy per denunciar una nova manca d'equipament per poder garantir un servei de qualitat i mantenir la seguretat ciutadana

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El cos de Bombers de Palafrugell ha preferit ironitzar una de les grans denúncies dels Bombers d’aquests últims dies. Fa una setmana el cos es quedava sense l’autoescala que ha estat traslladada al Parc de Bombers de Figueres.

Fa una setmana l’autoescala dels Bombers de Palafrugell va anar al municipi de Figueres, Alt Empordà. Des d’aleshores encara no ha tornat al seu lloc d’origen. Per aquest motiu el cos de bombers ha penjat un vídeo a les xarxes denunciant la situació. Al vídeo es mostra una autoescala de joguina a l’aparcament destinat a l’autoescala real.

Segons ha pogut saber Ràdio Capital de l’Empordà, l’autoescala dels Bombers de Figueres s’està reparant després de rebre un toc. A hores d’ara, no hi ha cap previsió de quan tornarà a estar activa. Tot i això des de Bombers de Palafrugell asseguren que “va per llarg” però esperen que “no passi res”. Cal remarcar però que si fos necessària aquesta autoescala hauria de venir o de Figueres, uns 51 minuts, o des de Girona, uns 43 minuts de trajecte.

L’autoescala és el camió que fan servir els bombers per accedir als incendis a grans alçades. Aquests vehicles compten amb una escala sobre d’una plataforma giratòria que una vegada estesa pot arribar als 37 metres d’alçada fàcilment. Aquesta no és la primera denúncia que fan els cossos de seguretat dels Bombers en els últims mesos. De fet, al desembre van tancar parcs i es van manifestar davant del Parlament de Catalunya. Tot i això, un mes més tard encara mantenien tancats els parcs de Bombers del Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×03 – 27 setembre 2023

TRACKLIST – ESPECIAL HEARTSTOPPER GABRIELLE APLIN – NEVER BE THE SAME FITZ AND THE TANTRUMS – OUT OF MY LEAGUE TEGAN AND...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -