8 C
Pals
Diumenge, 18 abril 2021
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni crea la Taula de Salut

Permetrà fer un seguiment de l’evolució de la pandèmia al municipi, i també promoure accions per evitar la propagació de la Covid-19.

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha creat la Taula de Salut Municipal amb l’objectiu d’afegir seguretat a les accions que impulsi l’Ajuntament i les entitats del municipi i actuar de manera coordinada en les mesures de contenció de la Covid-19, juntament amb els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.

Serà una taula que es reunirà cada dos mesos i  permetrà fer un seguiment de l’evolució de la pandèmia al municipi, i també promoure accions per evitar la propagació de la Covid-19. Aquest nou òrgan té funcions consultives, de manera que les diferents àrees i unitats de l’Ajuntament, i també les entitats del municipi, podran consultar sobre la viabilitat dels actes que organitzen per assegurar que s’ajusten a la normativa vigent en cada moment.  La taula també analitza els detalls de l’evolució de la Covid-19 i farà recomanacions a la ciutadania i a les entitats i associacions del municipi. Ho explica el regidor de Salut, Albert Ros.

Un altre exemple és, per exemple, com calcular aforaments i decidir si certs actes es fan interiors o exteriors.

La Taula de Salut està formada per representats del Servei de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) i de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. En són membres per part del SSIBE Meritxell Pérez, cap de l’Àrea Bàsica de Salut de Palamós, 2 professionals d’infermeria i una facultativa del consultori de Calonge. Per part de l’Ajuntament en formen part el regidor de Salut, Albert Ros, el cap de la Policia Local, personal de Recursos Humans, i l’agent de salut municipal.

Entre els membres d’aquesta taula hi ha l’agent de salut contractat recentment per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Aquesta persona, que s’ha incorporat aquest mes de novembre, serà el referent pels treballadors del consistori, i actuarà promovent accions de prevenció del contagi de la Covid-19, comprovant el compliment de la normativa per part dels treballadors i també resolent els dubtes que plantegin

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Primera Llista – 17 abril 2021

Les 40 cançons més importants de la setmana amb en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -