5 C
Pals
Dimarts, 7 desembre 2021
- Publicitat -

“Calonge i Sant Antoni Informa”, el WhatsApp que té com objectiu informar la ciutadania

L'Ajuntament ha posat aquest canal de comunicació en marxa i ja suma 200 inscripcions. Serveix bàsicament per sobre l'agenda d'activitats i notícies del municipi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Els veïns i veïnes de Calonge i Sant Antoni tenen un nou canal de comunicació. Es diu “Calonge i Sant Antoni Informa”, un sistema d’avisos i informació via WhatsApp que s’ha posat en funcionament des de l‘àrea de Premsa i Comunicació, pertanyent al Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

En total ja hi ha 200 inscripcions després d’una setmana de la posada en funcionament. A través d’un llistat de difusió privat de WhatsApp, s’inclouen als veïns i veïnes que prèviament s’han donat d’alta enviant el seu nom i cognom. El servei té la voluntat d’oferir informació d’interès pels ciutadans, com ara l’agenda d’activitats o notícies, així com informar d’incidències, avisos o possibles situacions d’emergència en el municipi.

Amb l’estrena d’aquest nou canal de difusió, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha volgut aprofitar la immediatesa del WhatsApp per informar els seus veïns i veïnes d’una forma àgil, directa i personal. El servei de notificacions “Calonge i Sant Antoni Informa és un canal de comunicació unidireccional, de manera que per fer consultes, queixes i suggeriments els ciutadans han de seguir fent servir els canals habituals de contacte amb l’ajuntament, l’Oficina d’Atenció Ciutadana”, recorden des del consistori.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els arqueòlegs troben per primera vegada una cuina grega al jaciment d’Empúries

Les excavacions fan visible el penya-segat on s'assentava la ciutat i l'esperó rocallós que protegia el primer port
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -