17.8 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni tindrà un programa universitari per a la població sènior

La col·laboració entre la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha permès impulsar aquest programa específicament a majors de 50 anys de les comarques gironines

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni desenvoluparà un programa universitari dirigit a la població sènior de les comarques de Girona. Un acord amb la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) ha permès crear una nova secció del Campus de l’Experiència al Castell de Calonge, dirigida a persones de més de 50 anys de la província de Girona i on no es requereixen estudis previs.

Es tracta d’un programa de formació pioner que permetrà obtenir un títol que s’emmarca en el projecte Campus de l’Experiència de UIC Barcelona, que fomenta l’interès per nous àmbits del saber i capacita els participants per assumir la responsabilitat de noves tasques, mitjançant l’aprenentatge continu i el treball de recerca en grup. En definitiva, mantenir-se actiu i millorar la qualitat de vida. L’objectiu principal és la realització personal de les persones grans i la seva adaptació a l’entorn, que és constantment canviant.

El Campus de l’Experiència és un centre d’estudis de UIC Barcelona que ja disposa de seu a Barcelona, El Penedès i Andorra, i que ofereix una formació acadèmica específica dirigida a les persones majors de 50 anys. Actualment, el Campus ofereix el Programa Sènior Universitari en Cultura, Ciència i Societat, i un programa de continuïtat amb cicles monogràfics de coneixement, de dos cursos cada un.

Endinsar-se en la cultura, la ciència i la societat

Els continguts que s’oferiran a Calonge i Sant Antoni seran història, art, filosofia, ciència, tecnologia, dret, economia, sociologia, psicologia i ciències de la salut per aprofundir en la cultura, la ciència i la societat actuals.

Al mateix temps, durant el curs es poden fer visites i viatges relacionats. El mètode és dinàmic i participatiu. Cada assignatura consta de classes presencials. A més, es duen a terme treballs de recerca en grup i no hi ha exàmens; al final, l’avaluació és apte o no apte. Es requereix un 80% d’assistència i el lliurament dels treballs de recerca fets en grup.

Cada curs consta de dos mòduls semestrals. Els alumnes que hagin cursat satisfactòriament els tres cursos rebran el títol de Graduats en el Programa Sènior Universitari en Cultura, Ciència i Societat pel Campus de l’Experiència de UIC Barcelona (Secció Calonge).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -