14.6 C
Pals
Dilluns, 22 abril 2024
- Publicitat -

Calonge aixeca la suspensió de les llicències d’edificacions a Mas Pere

La contractació de les obres d'urbanització ha fet possible que es pugui tornar a permetre l'edificació

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha permès que els propietaris de solars a la urbanització Mas Pere puguin tornar a construir, segons ha avançat el Diari de Girona. Ara bé, per demanar la llicència d’edificació caldrà complir una sèrie de requisits. La petició haurà d’estar al dia de les quotes d’urbanització que ja s’hagin liquidat. També, serà necessari presentar un aval per l’import provisional que hagi de pagar la finca per les obres d’urbanització, tenint en compte els imports de les quotes ja pagades.

Les obres que es duran a terme a la urbanització Mas Pere tindran un cost aproximat d’11 milions d’euros. La despesa serà finançada majoritàriament per les aportacions dels propietaris de les finques. L’Ajuntament estima que, un cop adjudicat el contracte de l’obra, l’import mitjà per una parcel·la d’uns 700 metres quadrats seria 15.000 €. A més a més, l’Entitat Urbanística de Conservació de Mas Pere aportarà 358.506,67 €, és a dir, el saldo que va traspassar en el moment de la seva dissolució a l’Ajuntament amb l’objectiu de destinar-lo a les obres.

El projecte tindrà una durada de 2 anys i mig, en els quals s’ha previst crear: una xarxa de clavegueram separativa, la instal·lació de les xarxes de servei d’aigua potable, electricitat i telecomunicacions soterrades, l’enllumenat públic i asfaltatge i construcció de voreres, així com l’adequació de les zones verdes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una rosa i un llibre

Ja fa alguns dies que l’aroma de les roses impregna els carrers, els locals i les cases de totes...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -