7.6 C
Pals
Dijous, 2 desembre 2021
- Publicitat -

Els calongins volen millors contenidors

La millora i substitució de contenidors d’escombraries i punts de recollida selectiva guanya les votacions del Pressupost Participatiu 2021

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La ciutadania de Calonge i Sant Antoni ha decidit que els 100.000€ del Pressupost Participatiu 2021 es destinin a la millora i substitució de contenidors d’escombraries i punts de recollida selectiva.

En la fase de votació en total hi han participat 623 persones, el que suposa un increment del 10% dels vots vàlids emesos respecte a l’any passat. D’aquesta manera els pressupostos participatius de Calonge i Sant Antoni, que enguany arribaven a la cinquena edició, es consoliden com un canal per apropar les decisions públiques a la ciutadania.

Un cop escrutat el resultat el projecte guanyador ha estat la millora i substitució de contenidors d’escombraries i punts de recollida selectiva. En segona posició s’ha situat l’ampliació i millora de carrils bici i de vies de cicloturisme, mentre que la proposta classificada en tercera posició ha estat invertir per crear una casa d’oficis on els joves del municipi es poguessin formar per aprendre oficis tradicionals. En total la ciutadania podia triar entre els 29 projectes que s’havien proposat durant la fase de recollida de propostes. Cada persona podia votar 3 projectes, amb un sistema de vot ponderat, de manera que a la primera opció escollida se li assignaven 3 punts, a la segona se li adjudicaven 2 punts, i a la tercera proposta se li assignava 1 punt.

Els 29 projectes entre els quals es podia votar eren el resultat de les propostes que la ciutadania va presentar en la fase de recollida de projectes, del 15 de juny al 16 d’agost de l’any passat. Les propostes presentades van estar sotmeses a un procés de validació per part dels serveis tècnics municipals per assegurar que complien els requisits establerts en les bases de participació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cel tapat a primera hora i Tramuntana guanyant força al llarg del dia

Inici del dia amb més núvols i progressiva obertura de clarianes amb la intensificació de la Tramuntana
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -