17.1 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

Calonge decideix el destí de 100.000 euros en les votacions dels pressupostos participatius 2021

Enguany la ciutadania pot votar 3 projectes dels 29 finalistes i es destinarà un import màxim de 100.000€, les votacions estan obertes fins a finals d'any i es poden fer per internet o presencialment

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Des del passat dilluns 23 de novembre i fins al dia 31 de desembre la ciutadania de Calonge i Sant Antoni pot participar en l’elecció del projecte guanyador dels pressupostos participatius 2021.

La votació es pot fer online, o bé presencialment a les bústies situades a les oficines d’atenció ciutadana de Calonge i de Sant Antoni, al pavelló de Calonge i al de Sant Antoni i també a les biblioteques Pere Caner de Calonge i La Cooperativa de Sant Antoni. Per apropar les urnes a la ciutadania, des de la regidoria de Participació Ciutadana també s’instal·larà una parada al mercat de Calonge els dies 3 i 17 de desembre i al de Sant Antoni els dies 2 i 16 de desembre, on també es podrà votar.

Enguany la ciutadania pot votar 3 projectes dels 29 finalistes i es destinarà un import màxim de 100.000€. El sistema de votació serà ponderat, de manera que es pot triar una primera opció, a la qual se li assignaran 3 punts, una segona, a la qual s’adjudicaran 2 punts, i una tercera proposta, a la que se li assignarà 1 punt.

Els 29 projectes entre els quals es pot votar són el resultat de les propostes que la ciutadania va presentar en la fase de recollida de projectes, del 15 de juny al 16 d’agost. Les propostes presentades per la ciutadania han estat sotmeses a un procés de validació per part dels serveis tècnics municipals per assegurar que compleixen els requisits establerts en les bases de participació.

Un cop finalitzada la fase de validació ara s’obre el període de votacions des d’aquest dilluns 23 de novembre i fins al 31 de desembre, i poden votar les persones majors de 16 anys empadronades al municipi.

Aquest és el cinquè any que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa els pressupostos participatius per apropar la presa de decisions a la ciutadania.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Estabilitat atmosfèrica, sol i calor moderada

Domini del temps assolellat amb calor moderada. Pel cap de setmana la temperatura puja, especialment diumenge.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -