31 C
Pals
Diumenge, 13 juny 2021
- Publicitat -

Anna Ribera “fa tres setmanes que els ingressos van baixant”

L’Hospital de Palamós ja ha reobert el quiròfan

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

En l’entrevista del Supermatí d’avui, Anna Ribera, directora assistencial del Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, ens ha explicat que estan molt més tranquils perquè la baixada del nombre d’ingressos iniciada fa tres setmanes és estable. Durant el pic van tenir fins a 60 ingressos i ara només 30.

Una de les conseqüències és que la part de la 4a planta que fins ara estava reservada pels ingressats de la Covid-29 ja es pot obrir a altres tipus de pacients.

Pel que fa al brot que es va detectar dins l’hospital, concretament a la 3a planta, van seguir el protocol habitual. El brot està parat tot i que no controlat ja que es requereixen unes 4 setmanes per considerar-lo controlat del tot.

La directora també ens va explicar que estan recuperant la part quirúrgica i que la setmana passada ja van fer algunes intervencions. Per ara hi ha cert moviment a les plantes de l’hospital ja que per una banda estan recuperant la 4 planta però per una altra han de netejar la 3a i de moment no poden utilitzar-la. Quant a les visites, encara no estan permeses.

Finalment, des que es fan testos d’antigen han reduït el nombre de PCR. A més, aquests últims donen cada vegada menys resultats positius. Si abans n’hi havia un 20%, ara només n’hi ha un 8%.

Preguntada sobre la propera vacuna para la Covid-19, ens ha explicat que se’ls ha demanat que tinguin tot a punt a nivell informàtic per quan arribi.

 

Aquí teniu l’entrevista sencera

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

[Vacunació] Un 40% de la població del Baix Empordà ja ha rebut la primera dosi

La millora progressiva dels indicadors de la covid-19 a Catalunya i al Baix Empordà va acompanyada d'una campanya de vacunació que avança ràpidament. A tot Catalunya, un 42,5% de la població ja ha rebut una primera dosi de la vacuna, mentre que un 26% dels catalans ja tenen la pauta completa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -