17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni cedeixen un local a Creu Roja Palamós

Aquest espai es destinarà a la creació d'un Punt d'Atenció Social

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit acordar amb la Creu Roja de Palamós la cessió d’un espai, situat al carrer Camp d’En Coll, per crear un Punt d’Atenció Social (PAS). L’objectiu d’aquesta nova instal·lació és prestar una atenció directa i donar una resposta de proximitat a qualsevol persona que necessiti els serveis de la Creu Roja. El servei està dirigit a persones en situació de vulnerabilitat, pobresa o exculsió social.

Així, a través d’aquest acord, Creu Roja també gestionarà el Centre de Distribució d’Aliments del municipi, incloses les persones que venen derivades de Serveis Socials. La voluntat és donar una resposta més àgil i que faciliti aquest dret fonamental a l’alimentació.

Tot i això, el Punt d’Atenció Social de Calonge i Sant Antoni també servirà de suport als Serveis Bàsics d’Atenció Social (SBAS). La intenció és que aquestes dues organitzacions treballin de manera coordinada i col·laborativa. Així es podran complementar alguns dels serveis que ja s’ofereixen des de l’SBAS.

El suport de la Creu Roja

El local que ha cedit Calonge i Sant Antoni se situa al carrer del Camp d’en Coll, on fins ara hi podíem trobar el Centre de Distribució d’Aliments. L’encarregat de donar aquest servei a aquestes 60 i 80 famílies en situació de vulnerabilitat serà la Creu Roja a través del Punt d’Atenció Social. També formarà a voluntaris que col·laborin amb aquest PAS i els acompanyarà en el que sigui necessari.

Creu Roja de Palamós, a través d’aquest PAS, s’ocuparà del control dels estocs, les compres, les donacions, el registre i entrega dels aliments als participants del projecte. El Punt d’Atenció Social tindrà un horari d’obertura de dos dies a la setmana, dimarts i divendres, en horari de matins. L’espai comptarà amb el suport de diversos tècnics d’àmbit social.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -