16.8 C
Pals
Diumenge, 1 agost 2021
- Publicitat -

Cap classe confinada a les escoles del Baix Empordà

En l'àmbit català, hi ha 332 grups confinats d'un total de 72.000 (aproximadament). Així doncs, les classes confinades representen un 0,46% del total.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La situació epidemiològica al Baix Empordà (i a tot Catalunya) sembla millorar progressivament. Això es reflecteix en les dades dels indicadors, en l’avenç de la vacunació i també en les escoles de la comarca. Actualment, segons la pàgina web oficial d’Educació, no hi ha cap classe confinada al Baix Empordà.

Els primers grups escolars es van haver de confinar al mes de setembre, pocs dies després de començar el curs 2020-2021. Al cap de dues setmanes, al Baix Empordà ja hi havia una vintena de classes confinades, una xifra que ha anat evolucionant al llarg del curs de la mà de la pandèmia. Ara, però, tot sembla indicar que s’està aconseguint cert control, també la situació a les escoles.

En l’àmbit català, hi ha 332 grups confinats d’un total de 72.000 (aproximadament). Així doncs, les classes confinades representen un 0,46% del total. També hi ha 2 centres que estan confinats i han hagut de tancar les seves portes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -