0.1 C
Pals
Dissabte, 22 gener 2022
- Publicitat -

El CAP de Torroella estrena vorera

L'Ajuntament se'n farà càrrec i està previst que les obres acabin abans de la temporada d'estiu

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

És una de les voreres més transitades de Torroella. El camí que va fins al CAP de Torroella fa anys que és de gestió municipal però fins ara, no s’havia fet cap projecte d’ampliació. L’objectiu és construir un voral més ample per tal d’evitar que els vianants circulin per la calçada.

Ara mateix, el Carrer Doctor Molinas és un dels carrers que hi passa més gent a tot el municipi. Els vianants hi han de circular si el seu objectiu és arribar al CAP de Torroella, un camí però que no té l’amplada obligatòria.

Carrer Doctor Molinas - CAP de Torroella
El Carrer Doctor Molinas de Torroella de Montgrí

El problema actual és que els veïns han de circular per la calçada si volen fer servir el tram de carrer. El regidor d’urbanisme, Jordi Colomí, ha explicat a Ràdio Capital, l’interès d’acabar les obres d’un carrer que és dependència del consistori municipal.

Les obres estan previstes que s’acabin entre el juny i el juliol. L’objectiu és poder començar a fer servir el carrer del CAP de Torroella durant la temporada d’estiu. Seran les brigades municipals però qui farà les obres del projecte.

El consistori hi destinarà entre 10.000 i 12.000 euros del pressupost municipal a la compra de material de construcció. També destaquen que sí que caldrà licitar l’asfalt del carrer Doctor Molinas des del CAP fins al Passeig Vicenç Bou.

Aquest projecte, tot i no formar part de l’eliminació de barreres arquitectòniques, projecte guanyador dels pressupostos participatius, des del consistori volen fer coincidir la finalització de les obres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -