13.9 C
Pals
Dijous, 27 gener 2022
- Publicitat -

El CAP de Sant Feliu de Guíxols priotizarà algunes activitats per la situació epidemiològica

També, l’atenció pediàtrica del consultori local de Santa Cristina d’Aro es trasllada a partir del 27 de desembre al CAP de Sant Feliu de Guíxols

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Centre d’Atenció Primària de Sant Feliu de Guíxols, seguint les indicacions del Departament de Salut, prioritzarà algunes activitats sanitàries per la situació epidemiològica actual. És a dir, es seguirà amb la vacunació de la Covid-19 dels usuaris, l’assistència dels pacients sospitosos o confirmats de Covid, l’atenció urgent no demorable, així com les revisions pediàtriques dels nounats i l’atenció a la salut reproductiva.

Tanmateix, a partir del dilluns 27 de desembre, l’atenció pediàtrica del consultori local de Santa Cristina d’Aro es trasllada al CAP de Sant Feliu de Guíxols a fi de concentrar els recursos professionals a un centre on també sigui possible la realització de proves COVID.

Des del CAP, demanen a la població la seva col·laboració en quant a endarrerir la consulta per patologies no urgents. Com també acudir de forma individualitzada als centres sanitaris, excepte menors i persones dependents, i mantenir les mesures d’ús de mascareta quirúrgica, distància de seguretat i higiene de mans per accedir-hi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Partit d’alta volada entre el Vic i el Bisbal Bàsquet

El Sol Gironès Bisbal visitarà aquest dissabte la pista del Club Bàsquet Vic, després que la setmana passada no pogués disputar el duel contra el Platges Mataró, a causa de diversos casos positius de Covid detectats en membres dels dos equips.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -