Consell Comarcal del Baix Empordà
Consell Comarcal del Baix Empordà

El regidor Carles Puig de la Bisbal ha deixat el seu càrrec com a conseller del Consell Comarcal del Baix Empordà. Puig ha anunciat la seva dimissió en el ple d’aquest dilluns i l’ha fet oficial aquest mateix dimarts.

Carles Puig CUP Consell Comarcal
Carles Puig

Tant per raons personals com per raons polítiques, el segon tinent d’alcalde de la Bisbal, Carles Puig, ha decidit deixar el Consell Comarcal. Puig ha destacat a Ràdio Capital que la feina de conseller comarcal no té cap sentit.

Carles Puig tampoc troba adient el sou que reben els consellers comarcals. Un sou bimensual per gent que “no fa cap funció important”, segons ha explicat.

Ara el substitut de Carles Puig es desconeix. L’opció més viable era Maria Roura però la regidora de Joventut a la Bisbal d’Empordà ha rebutjat el càrrec. Els altres dos noms que hi ha sobre la taula són Joan Bohigas, regidor a Palamós i Susagna Ribas, regidora a Verges. El problema de la substitució és que és un procés lent i s’ha d’autoritzar des de Madrid, com ha explicat Carles Puig.

Si finalment s’escolleix un substitut entre els propers dos o tres mesos, el nou conseller només estarà al Consell Comarcal un any. L’any que ve, en motiu de les eleccions municipals, es renovarà la cambra.