24.1 C
Pals
Dilluns, 26 octubre 2020

Carme Picas nomenada Ambaixadora de la Gamba de Palamós 2019

La cuinera ganxona és la primera dona distingida com Ambaixadora de la Gamba de Palamós en reconeixement a la seva tasca i promoció d’aquest producte

El més llegit

Palafrugell és el municipi amb més classes confinades del Baix Empordà

Palafrugell té 19 grup en quarantena, seguit per Sant Feliu de Guíxols (7), Torroella de Montgrí (5) i la Bisbal d'Empordà (3).

Batuda de senglars a diversos municipis del Baix Empordà

Segons l'alcalde de Castell Platja d'Aro, suposen un risc, ja que poden provocar accidents de trànsit i, a més, destrossen zones públiques i privades.

Alerta dels sanitaris de la Bisbal d’Empordà per l’increment de casos de coronavirus

Alerten que el creixement és "exponencial i amb risc de col·lapsar els serveis sanitaris".

El Baix Empordà entre les comarques amb la taxa de PCR positives més alta de tot Catalunya

Dins de la comarca la situació és complicada a Palafrugell que se situa com el municipi amb la taxa de PCR més alta de tot Catalunya, amb un 22,98% de proves positives de COVID-19
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

La cuinera Carme Picas, co-propetària del càtering i restaurant El Ginjoler-L’Hort del Rector, de Sant Feliu de Guíxols, ha esdevingut la primera dona distingida com Ambaixadora de la Gamba de Palamós, en reconeixement a la seva tasca i promoció d’aquest producte únic al món.

L’acte va tenir lloc aquest dimecres a l’Espai del Peix, ubicat al port palamosí, i va comptar amb la presència dels representants de les empreses certificades amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós. Carme Picas va rebre el guardó de la mà de l‘alcalde i del patró major de Palamós, i d’aquesta manera s’ha afegit a la llista de prestigiosos cuiners que han rebut el distintiu palamosí d’Ambaixadors de la Gamba de Palamós,com els germans Roca, del Celler de Can Roca; Nandu Jubany, del restaurant Can Jubany, de Calldetenes; Quim Casellas, de l’Hotel Casamar, de Llafranch; Albert Satregener, del Bo.Tic, de Corçà; i, finalment, el cuiner i divulgador Pep Nogué.

La cuinera Carme Picas, es va formar a l’Escola d’Hostaleria de Girona -on també en va exercir de docent del 1992 al 2018- es va endinsar en el món de la cuina als 13 anys al restaurant del Santuari de Montgrony. A partir d’aquí, Picas va alternar els estudis amb feines a restaurants de prestigi com La Llar de Roses, que llavors tenia una Estrella Michelin. Més tard, la cuinera va entrar a treballar al Celler de Can Roca, un període en el qual també va realitzar estades a restaurants com El Bulli de Ferran Adrià o al Bodegon Alejandro de Martín Berasategui.

L’any 2000 Picas, juntament amb el seu marit Xavier Gubau, van posar en funcionament el Càtering El Ginjoler, un negoci que des del 2014 compaginen amb el restaurant obert a l’espai de l’Hort del Rector, dins el monestir de Sant Feliu de Guíxols.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

- Publicitat -

Un programa infame – 25 octubre 2020

Nova edició del programa més infame de la ràdio!

Ona Jove – 25 octubre 2020

El programa més random de Ràdio Capital aterra una setmana més.

FOTOS: es veu un catxalot a la costa de Palamós

No és la primera vegada que s'observa aquesta espècie a les costes del Baix Empordà

Els sanitaris de Palafrugell alerten als ciutadans de la situació preocupant del COVID al municipi

Ja és la segona carta d'alerta que el personal sanitari dirigeix a la població al Baix Empordà.

Altres notícies