17 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

Exposen Construccions Identitàries, la transsexualitat a Sant Feliu de Guíxols

L'exposició de fotografies estarà oberta fins al pròxim 6 de juliol a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest dimecres s’ha inaugurat l’exposició “Construccions Identitàries” a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols. L’autora i fotògrafa Mar C. Llop ha volgut retratar les realitats de ser transsexual avui en dia.

L’exposició parla de les diferents realitats que viu una persona transsexual. Les fotografies mostren les diferents percepcions i les vivències però també els discursos i els sentiments que una persona viu. Un dels fets més rellevants són els canvis corporals i les relacions amb les persones de l’entorn quan s’està fent el trànsit.

Mar Llop explica que durant la creació de Construccions Identitàries s’estava plantejant si transitar o no i amb la gent que va anar coneixent va acabar descobrint diferents històries. Entre elles la de l’Alícia que va començar el trànsit i on li va fer la primera foto de l’inici. A partir d’allà no ha deixat de conèixer gent. Fins que va arribar l’oferta d’un llibre. Va retrobar-se amb gent que coneixia per acabar el seu projecte estrella. Això ha explicat Llop a Ràdio Sant Feliu.

L’exposició també s’expliquen els vincles efectius que hi ha entre les persones trans i el seu entorn. L’experiència però no només ha servit a Mar C. Llop com a eina per crear una exposició, sinó també per conèixer el trànsit de més endins. Mentre anava donant voltes al fet de transitar o no, Llop coneixia la por de sortir de l’armari però també les noves relacions que es formaven.

Fins al pròxim 6 de juliol, la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols acollirà l’exposició que es podrà visitar vestíbul de l’immoble.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -