7.4 C
Pals
Divendres, 5 març 2021

Exposen Construccions Identitàries, la transsexualitat a Sant Feliu de Guíxols

L'exposició de fotografies estarà oberta fins al pròxim 6 de juliol a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols

El més llegit

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Compartim-nos, cuidem-nos

Des de ja fa un temps, en les trobades casuals amb amics, un tret comú en les converses ja...

Francesc Ferrer: “Si el Club Llagostera jugués a l’Estartit, generaria molts avantatges pel municipi”

El Club Llagostera Costa Brava podria jugar a l'Estartit com a seu fixa. Es trata d'un tema molt embrionari...
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquest dimecres s’ha inaugurat l’exposició “Construccions Identitàries” a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols. L’autora i fotògrafa Mar C. Llop ha volgut retratar les realitats de ser transsexual avui en dia.

L’exposició parla de les diferents realitats que viu una persona transsexual. Les fotografies mostren les diferents percepcions i les vivències però també els discursos i els sentiments que una persona viu. Un dels fets més rellevants són els canvis corporals i les relacions amb les persones de l’entorn quan s’està fent el trànsit.

Mar Llop explica que durant la creació de Construccions Identitàries s’estava plantejant si transitar o no i amb la gent que va anar coneixent va acabar descobrint diferents històries. Entre elles la de l’Alícia que va començar el trànsit i on li va fer la primera foto de l’inici. A partir d’allà no ha deixat de conèixer gent. Fins que va arribar l’oferta d’un llibre. Va retrobar-se amb gent que coneixia per acabar el seu projecte estrella. Això ha explicat Llop a Ràdio Sant Feliu.

L’exposició també s’expliquen els vincles efectius que hi ha entre les persones trans i el seu entorn. L’experiència però no només ha servit a Mar C. Llop com a eina per crear una exposició, sinó també per conèixer el trànsit de més endins. Mentre anava donant voltes al fet de transitar o no, Llop coneixia la por de sortir de l’armari però també les noves relacions que es formaven.

Fins al pròxim 6 de juliol, la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols acollirà l’exposició que es podrà visitar vestíbul de l’immoble.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Tram final de setmana encara emboirat i amb forces intervals de núvols

Els núvols baixos, la boirina i la mala qualitat de l'aire seran protagonistes un matí més al Baix Empordà. Pel cap de setmana el cel continuarà entre mig i força ennuvolat, amb poques estones de sol i precipitacions entre la tarda de diumege i dilluns.

Altres notícies