8 C
Pals
Diumenge, 18 abril 2021
- Publicitat -

La Carta Europea de Turisme Sostenible acredita una trentena d’empreses del Parc Natural del Montgrí i les Illes Medes

Es tracta d'un distintiu que atorga EUROPARC i que certifica que les empreses es comprometen mediambientalment, alhora que promocionen la cultura i la naturalesa del parc i territori

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

28 empreses del sector turístic del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter s’han acreditat amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) que atorga la Fundació EUROPARC. Es tracta d’un certificat avala el compromís voluntari d’espais naturals i empreses turístiques envers la sostenibilitat ambiental i el turisme sostenible. 

Els establiments han rebut aquesta certificació per la tasca desenvolupada els últims mesos pel que fa a la implementació d’un conjunt de bones pràctiques amb la finalitat de promoure el desenvolupament del turisme en clau de sostenibilitat. Exactament, les empreses són 10 centres d’immersió, 10 empreses d’activitats turístiques, 7 allotjaments i un restaurant situats als municipis de l’Estartit, l’Escala, Pals, Torroella de Montgrí, Ullà, Bellcaire d’Empordà, Palau Sator, Gualta i Fontanilles.

El distintiu de reconeixement de la CETS de les empreses s’emmarca dins de la fase II d’implementació que garanteix la cooperació efectiva de l’empresari en la gestió de l’espai protegit.

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter van rebre l’acreditació el desembre de l’any 2016, després de dos anys de feina. Els punts més destacats d’aquest model són el foment de la cooperació amb el sector turístic, la protecció i promoció del patrimoni natural i cultural, la formació dels actors del turisme en temes de sostenibilitat i la informació sobre les qualitats especials de la zona protegida, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Primera Llista – 17 abril 2021

Les 40 cançons més importants de la setmana amb en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -