13 C
Pals
Dimarts, 30 novembre 2021
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro posa en marxa obres de millores del trànsit i de sanejament de les aigües

Il·luminació per als passos de vianants a s’Agaró i canalitzacions a l’Avinguda Castell d’Aro

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

D’una banda, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha iniciat obres per millorar el trànsit a s’Agaró, concretament a la travessera de la carretera C-253. S’hi estan posant senyalització LED en la majoria dels passos de vianants.

Segons informa el Punt Avui, el pressupost de les obres es situa en 45.000 euros i ha estat aprovat per Carreteres de la Generalitat. Segons l’alcalde de Platja d’Aro, Maurici Jiménez, aquestes obres tenen com a objectiu la reducció de la velocitat dels vehicles que transiten en aquest tram, principal connexió entre Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro. Està principalment pensat per als caps de setmana i períodes de vacances.

També està previst començar l’any vinent les obres de dues rotondes, una a l’altura del parc de Sant Ramon i la segona entre s’Agaró i Sant Feliu de Guíxols.

D’altra banda, al setembre, es van reprendre les obres de sanejament de Platja d’Aro amb l’objectiu de  crear un sistema de canalització de gran capacitat per tal d’evitar les conegudes inundacions que pateix el municipi i canalitzar totes les aigües plujanes fins a la riera del Cavall Bernat.

Segons informa Ràdio Platja d’Aro, el calendari preveu sis fases fins a l’estiu durant les quals les obres es traslladaran per trams de l’Avinguda s’Agaró a l’Avinguda Castell d’Aro. Hi haurà, però, una interrupció durant les festes de Nadal i Carnaval.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Taller d’autoprotecció per a dones durant la programació del 25N a Palamós

L'activitat ha estat dirigida per agents dels Mossos d'Esquadra i han participat una vintena de dones. El taller de mesures d'autoprotecció fet a les galeries Carme, forma part d'una sèrie de propostes de l'Ajuntament de Palamós al voltant del 25 de novembre.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -