9.6 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Cel tapat a primera hora i Tramuntana guanyant força al llarg del dia

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El pas d’un nou front fred avui  marcarà la jornada. El dia quedarà dividit amb dos horaris segons la meteorologia que ens espera. I és per això que començarem amb probabilitat de ruixats i molta nuvolositat. De cara a la tarda la tramuntana augmentarà la força i la sensació de fred serà present.

El vent del nord també deixarà el cel amb menys nuvolositat i és l’argument que el Servei Meterorològic té per emetre un avís per vent – a partir del migdia- que afectarà més a la zona de l’Alt Empordà, i que adverteix ràfegues de vent que podran superar els 90 km/h. Aquí, al Baix Empordà, quedem al marge de l’avís, però no per això hem d’obviar l’advertència de vent de Tramuntana moderat a la nostra comarca. Juntament amb el vent, també hi haurà alteració marítima amb maregassa i mar de fons de component nord.

Les temperatures seguiran la dinàmica plenament hivernal. Les mínimes ratllaran els 3 graus, i possiblement es donin al final del dia i no al principi com molt sovint passa. I les màximes podran pujar poc més de 13, deixant un dia que tornarà a ser molt fred.

Divendres el dia es presenta més assolellat, però més fred. Per seguir amb un cap de setmana inestable i gens càlid.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -