Divendres, 26 abril 2024

Clara derrota del Palamós a Torelló

El Degà haurà de seguir treballant per sortir de la cua

El Degà arribava al camp del Torelló amb l’objectiu de seguir progressant, després del triomf contra el Mollet la setmana passada.

Però va veure frenades en sec les seves aspiracions davant d’un rival molt inspirat.

Els osonencs tenien 3 punts abans de la jornada, igual que els baixempordanesos, i amb la incontestable victòria obtinguda, es distancien d’un conjunt blau-i-groc que continuarà a la part baixa.

A la primera part del partit, el Palamós va tenir algunes oportunitats de gol per adelantar-se en el marcador, però no va ser eficaç en la rematada.

El Torelló sí que va aconseguir-ho, a les acaballes del primer temps, i establia el 1 a 0 al descans mitjançant un gol d’Hicham.

A la represa, aquest triomf mínim de 1 a 0 es mantindria inalterable durant molts minuts, i per tant els de Joan Bayona haguessin pogut empatar.

Però un seguit d’errades en defensa, van permetre els locals fer tres gols en els últims 10 minuts de partit. Pol Coll, Toni Cao i Xume establirien el 4 a 0 definitiu.

El Palamós, que la setmana vinent rebrà el Bosc de Tosca (que en aquesta jornada ha empatat contra el Manlleu, i té ara 4 punts), es queda doncs amb 3 punts, i haurà de seguir treballant per sortir de la cua.

Bernat Puigdollers: “Amb el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024 podem veure com es troba el panorama artístic català”

Aquest dissabte 27 d’abril la Fundació Vila Casas, donarà a conèixer els noms dels guanyadors del Premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024 durant la inauguració de l’exposició de les obres finalistes a Can Mario, Palafrugell. Aquest certamen, que enguany ha canviat de nom per dedicar-lo al difunt Antoni Vila Casas, vol fomentar la creació, reconèixer el talent emergent, valorar el context artístic actual i enfortir el teixit creatiu a Catalunya. Per parlar-nos de l’exposició ens ha visitat al Supermatí un dels membres del jurat, Bernat Puigdollers.