Portada del llibre de Laura Esquivel
Portada del llibre de Laura Esquivel

A la Bisbal d’Empordà una activitat dirigida a pares i mares amb l’activitat créixer en família, un servei per preparar-se per P3, pels més petits

El créixer en família és un servei destinat als pares i les mares amb fills i filles d’edats entre els tres i els sis anys, en el qual es tracten temes com: l’afecte, l’autonomia i l’autoritat, els reptes quotidians, el fet de conviure en família, les responsabilitats i la resolució de conflictes, els rols familiars, el joc en família, l’escola i l’entorn, i molts temes més.

Una activitat gratuïta que organitza espais familiars i l’ajuntament de la Bisbal d’Empordà i que tindrà lloc a les 18h de la tarda a les Escoles Velles.

A Torroella de Montgrí i l’Estartit, hi haurà espai per dos grans obres literàries amb el Club de Lectura

A les 20h de la tarda a la Biblioteca Pere Blasi de Torroella de Montgrí hi tindrà lloc el club de lectura on Josep Maria Bertran serà l’encarregat de conduir aquesta sessió de literatura on es llegirà la obra Werther de l’autor alemany Johann Wolfgang von Goethe.

També, a la mateixa hora i a la Biblioteca Municipal de l’Estartit hi haurà la lectura de l’obra Como Agua para el Chocolate de Laura Esquivel. En aquest cas, aquesta lectura anirà conduïda per Victòria Fernàndez

Així doncs, dues propostes literàries, per tots aquells amants dels llibres i també, per aquells que us agradi escoltar la literatura en boca dels altres.

Finalment acabem a Sant Feliu de Guíxols on el Casal Tueda Apite ens presenta les Aules Culturals per a la Gent Gran

Unes aules culturals que tindran lloc a les 18h de la tarda, i avui l’historiador Joan Badia i Homs ens parlarà sobre els castells i muralles del Baix Empordà.

El Baix Empordà és un territori marcat per la gran afluència de castells com el de La Bisbal, Cruïlles, Palau-Satar, Verges, La Talla d’Empordà, entre d’altres. És per això que Joan Badia explicarà quin es el motiu històric de tots aquests castells i per tant també, de la construcció de les corresponents muralles.

Un passat històric que encara es conserva actualment i que és bo recordar