12.8 C
Pals
Dijous, 2 febrer 2023
- Publicitat -

Comencen les obres de millora del paviment i ferms en diverses zones de Sant Feliu de Guíxols

La primera tasca ha estat la d'enretirar l'asfalt malmès a la zona de la rambla Joan Bordàs, en el tram que va de la carretera de Girona fins a la ronda de Ponent

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’empresa Obres i Paviments Brossa ha començat les obres previstes en la campanya de millora d’asfaltats i ferms d’aquesta tardor a Sant Feliu de Guíxols. Les primeres tasques s’han realitzat a la rambla Joan Bordàs, en el tram de carretera que va des de Girona fins a la ronda de Ponent, on han arreglat les calçades malmeses.

En total les feines s’han de desenvolupar en cinc carrers més del barri de Vilartagues –Alacant, Almeria (entre Lleida i Castell d’Aro), Patxot i Jubert, Sevilla i Tarragona (entre les avingudes de Catalunya i Saragossa). Josep Saballs, regidor d’obres de l’Ajuntament, ha explicat que la previsió és que divendres 15 de novembre es pugui començar a estendre l’asfalt a Joan Bordàs i d’altres carrers de la part alta, sobretot al de Tarragona per la seva longitud i que, per tant, és probable que s’allargui fins la setmana vinent. De cara a la setmana que ve, s’enllestiran els acabats amb la restauració de les tapes del clavegueram enfonsades i els embornals, així com també el repintat de marques viàries.

El cost de les obres es va adjudicar per 156.123 euros, IVA inclòs. Malgrat això, el govern local va decidir que l’empresa guanyadora del concurs proposés millores per asfaltar altres vials no previstos, fins arribar al límit pressupostat de 182.000 euros. Entre les obres no previstes destaca la reforma dels passos de vianants de llambordins de la ronda de Ponent, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Així preveu invertir la Generalitat al Baix Empordà aquest 2023

L'ampliació del CAP de Palafrugell, la nova Escola Fanals a Castell-Platja d’Aro, la nova Escola Vall-Llobrega o la Reforma de l’Institut la Bisbal són només algunes de les inversions previstes a la comarca
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -