21.2 C
Pals
Dijous, 6 octubre 2022
- Publicitat -

Comença el rodatge a la Costa Brava del film ‘Calladita’, de Miguel Faus

És la primera pel·lícula europea que es finança amb NFT

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El film ‘Calladita’, òpera prima del realitzador Miguel Faus, s’ha començat a rodar aquests dies a la Costa Brava. La pel·lícula es basa en el curtmetratge homònim i compta amb Ariadna Gil, Luis Bermejo i Paula Grimaldo entre els protagonistes principals. També hi participen Pol Hermoso, Violeta Rodríguez, Anais Tovar, Jesús Rubio i Eduard Torres. ‘Calladita’ és el primer film europeu que es finança a través d’una campanya d’NFT (Non-fungible tokens) creada pel mateix Faus. A més compta amb el suport de Julie Pacino, filla d’Al Pacino, que recentment ha aixecat el primer film finançat a través d’NFT. L’actor i director estatunidenc Jim Cumming n’és productor executiu.

‘Calladita’ explica la història d’Ana, empleada domèstica d’una mansió luxosa de la Costa Brava que acaba d’arribar de Colòmbia. La jove treballa sense descans amb la promesa que a finals d’estiu aconseguirà un contracte laboral i condicions dignes, promesa que no arriba i que comportarà conseqüències imprevistes.

Faus adapta al format llargmetratge, així, el seu curt del mateix títol que ja tractava aquesta temàtica, i que el realitzador defineix com un retrat de l’alta burgesia catalana “entre el realisme i la sàtira”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una producció rodada a l’Empordà es converteix en la primera d’Europa en finançar-se amb NFT

El llargmetratge 'Calladita' està protagonitzat per Ariadna Gil, Luis Bermejo i Paula Grimaldo
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -