14.3 C
Pals
Divendres, 26 febrer 2021

Comença la construcció de la rotonda de “l’empalme”

Està previst que en cinc mesos ja estigui llesta i té un cost de 655.000 euros

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquesta setmana s’han iniciat les obres que habilitaran una rotonda a la zona de “l’empalme”, és a dir, l’encreuament entre la C-31 amb la carretera GI-632. La licitació d’aquest projecte es va dur a terme el mes d’agost i es va adjudicar a l’octubre per un valor de 655.000 euros.

Malgrat que estava previst que les obres comencessin a principis d’any, no ha pogut ser fins a la segona setmana de maig. Es preveu que en un període de cinc mesos, les obres ja estiguin acabades.

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Josep Maria Rufí, ha reivindicat la importància d’aquest compromís de la Generalitat a Ràdio Capital, per tal de corregir, diu, un “punt negre” de risc d’accident:

Hi haurà una calçada de nou metres amb dos carrils, i la rotonda tindrà 56 metres de diàmetre exterior.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El ciclista professional Ahmed Madan tria Palamós com a base del seu entrenament a Europa

Amb només 20 anys aquest ciclista ha assolit la màxima categoria del ciclisme, després de passar per la Selecció Nacional de Bahrain i posteriorment per l’Acadèmia de Ciclisme del seu país, on va despuntar de manera molt destacada.

Altres notícies