20.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Comença la renovació del paviment actual a l’avinguda Catalunya de Palamós

Les obres prioritzen els asfaltatges dels carrers de la vila, d'acord amb els criteris establerts en el procés de participació ciutadana realitzat a finals de l’any 2016

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui mateix dia 30 de març s’han iniciat els treballs d’asfaltatge de l’avinguda de Catalunya, que permetran l’arranjament d’una superfície de més de 2.500m2 d’aquest vial.

La idea és la de millorar el tram comprès entre els carrers d’Enric Vincke i de Provença, i posteriorment un segon, limitat en aquest cas pels carrers d’Enric Vincke i el de la Mercè. Amb aquestes intervencions es donarà més gruix al paviment actual, fet que permetrà que resisteixi millor el pas del temps i dels vehicles pesants.

Les intervencions contemplen el fressat, anivellament, compactació, asfaltatge i pintat de la senyalització viària de cadascun dels trams afectats. El termini d’execució d’aquesta actuació és d’unes dues setmanes. Durant aquest període, la circulació en el tram afectat es desviarà cap als carrers de Santiago Bañeras i el de la Indústria, garantint també l’entrada de vehicles als guals perjudicats.

Els treballs d’asfaltatge a Palamós també inclouran un tram del carrer Alba, i una secció del carrer d’Arnau Sa Bruguera.

En el cas del carrer Alba, el tram afectat és entre l’avinguda de Catalunya i el carrer Indústria, on s’inclou també la reurbanització de la vorera dreta (en sentit de la circulació), i el canvi de la canonada de distribució d’aigua potable que actualment és de fibrociment. Pel què fa al carrer d’Arnau Sa Bruguera, que és un dels principals eixos d’entrada i sortida del municipi i enllaça directament amb la carretera C-31, s’intervindrà en el tram comprés entre el carrer de Joan Rovira i Bastons i el carrer Riera. Està previst que aquests arranjaments, que contemplen també la renovació de l’enllumenat públic i el clavegueram (amb la separació de les aigües plujanes i residuals), així com l’enjardinament en parterres i la ubicació de mobiliari urbà, concloguin a finals del mes vinent.

Aquest Pla prioritza els asfaltatges dels carrers de la vila d’acord amb els criteris establerts en el procés de participació ciutadana realitzat a finals de l’any 2016, en què els ciutadans van votar la millora als carrers amb el paviment més deteriorat, seguit d’aquells amb més volum de circulació i, en tercer lloc, els que tenen més importància en funció dels seus usos comercials, residencials o de serveis.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×27

Programa rigorós amb Sergi Blanch, Francesc Niell i Oriol Bernà sobre el futur a la banqueta del Barça, l'actualitat...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -