6 C
Pals
Dilluns, 30 gener 2023
- Publicitat -

Aquest semestre començen les obres del nou espai lúdic i esportiu de la riera de Calonge

"És un equipament molt important com a espai de lleure per la gent i els animals", afirma l'alcalde de Sant Antoni i Calonge, Jordi Soler

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
L’alcalde de Sant Antoni i Calonge, Jordi Soler Casals, ha dit a Ràdio Capital que esperen començar aquest semestre les obres del nou espai lúdic i esportiu i zona verda a Sant Antoni. Soler ha explicat que el projecte ja està redactat i aprovat per la Junta de Govern, només fa falta la licitació, que es farà “el més ràpid possible” per tal de començar a executar-lo aquest semestre. Es preveu que tingui una durada de dos mesos i compta amb una inversió màxima de 89.000 euros. 
En aquest lloc ja hi havia un parc en funcionament, recorda l’alcalde, però se’l va endur la riera en uns aiguats. Simplement, diu, “procedim a la seva reconstrucció però afegim algunes novetats com l’esbarjo per a gossos i la zona esportiva”. Soler considera que “és una zona plenament habitada” i, per això, “entenem que és un equipament més i molt important com a espai de lleure per la gent i els animals“.
Els fets remunten a principis del 2017, quan l’Ajuntament de Calonge va aprovar un projecte per crear un nou espai lúdic, esportiu i zona verda a Sant Antoni, al costat de la riera de Calonge i prop de la platja. Concretament és l’espai situat entre l’avinguda d’Andorra i el carrer Conrad Vilar, que està limitat pel mur de formigó que canalitza la riera. Es tracta d’un passadís de 600 metres de llarg que s’estén paral·lelament al tram final de la riera de Calonge.
El projecte comporta la creació d’una zona lúdica i esportiva de més de 6.000 metres quadrats, a més de l’enjardinament del conjunt, la instal·lació de mobiliari urbana, com màquines d’estiraments, i un circuit per córrer o per caminar. També tenen previst col·locar-hi una zona de joc infantil, una petanca i un pipican. Alhora, permetrà enllaçar amb la zona enjardinada situada a tocar de l’avinguda d’Andorra i donar-li continuïtat fins a la plaça d’Otívar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Bàsquet Girona no sap aprofitar el seu gran inici de partit

El marcador assenyalava un 73 a 84 a la conclusió del matx, resultat que pot ser enganyós si analitzem els 40 minuts
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -