9 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Comencen a expedir-se els Carnets Joves Locals de la Bisbal

Els carnets, amb l'escut del municipi, ofereixen un ampli ventall d'avantatges

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El nou Carnet Jove Local ja s’ha començat a expedir a la Bisbal d’Empordà. Els titulars del Carnet Jove veuran modificada la imatge del carnet, que incorpora l’escut del municipi, juntament amb el de la Generalitat. A més, es personalitza el butlletí, el web i l’aplicació del carnet, que des d’ara prioritza els avantatges que es puguin gaudir al municipi de la Bisbal, que se sumen als avantatges que es poden gaudir a nivell nacional i internacional.

Així dons, els joves ja poden gaudir dels nous avantatges i serveis que s’han incorporat en els darrers mesos a la Bisbal d’Empordà com a resultat de la campanya de captació de comerços que es va iniciar la primavera passada. En total, el nombre d’avantatges al municipi puja fins a 26, que són sobretot en l’àmbit del dia a dia dels joves a nivell local com poden ser esport, formació, perruqueries, alimentació, cultura o llibreries, entre d’altres.

El jovent bisbalenc titulars amb el amb nou Carnet Jove Local podrà gaudir de l’oferta local, que se suma als prop de 8.000 avantatges que poden gaudir al conjunt de Catalunya, així com als que s’ofereixen arreu d’Europa. A més a més, el nombre d’avantatges locals anirà creixent en les properes setmanes a mesura que s’hi afegeixin nous comerços. I és que amb el nou Carnet Jove Local que es va començar a expedir ahir es pretén potenciar el comerç local de proximitat i fer del Carnet Jove una eina encara més útil pel dia a dia del jovent als seus municipis.

Tots els interessats poden fer-se el carnet jove a través de la pàgina web o a qualsevol de les oficines de CaixaBank o Imagin. El Carnet Jove té un format digital i es pot fer servir directament des de l’aplicació mòbil del Carnet Jove. Per tal de disposar del carnet, el jovent haurà d’acreditar que resideix al municipi tot mostrant el seu DNI o bé el certificat d’empadronament. Per la seva banda, els i les joves que ja eren titulars no caldrà que renovin el carnet perquè ja disposaran automàticament de la versió digital del Carnet Jove Local a l’APP del CJ. D’altra banda, també tindran l’opció de fer un ús financer del Carnet Jove a través d’imagin, la plataforma de serveis digitals impulsada per CaixaBank.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×17

Avui portem alineació de luxe per saber on som i, sobretot, cap a on anem, gràcies l’Oriol Moliner, que...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -