10 C
Pals
Dissabte, 6 març 2021

Comencen a repartir les enquestes sobre el futur del Port de Palamós

Quan s'acabi aquest procés de participació ciutadana es farà una sessió per donar a conèixer les aportacions del procés participatiu

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina
Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Ports de la Generalitat i l’Ajuntament de Palamós començaran a repartir, a partir del dilluns 19 de març, una enquesta als habitatges de Palamós perquè els veïns opinin i aportin propostes sobre el futur del port.

L’enquesta té dos formats: digital i paper. L’enquesta de paper es repartirà a partir del proper dilluns a les bústies del domicilis de Palamós. Un cop emplenades, els veïns les podran dipositar en algun dels quatre punts de recollida que s’han habilitat:

  • Ajuntament de Palamós
  • Oficines de Ports de la Generalitat
  • Museu de la Pesca
  • biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou

Pel que fa a l’enquesta en format digital es podrà omplir online a la pàgina web www.port-palamos.cat, que conté la informació del Pla especial del port i del procés participatiu.

Tres tallers

Aquest mes d’abril es realitzaran tres tallers informatius sobre la realitat portuària de Palamós. Aquestes seran les seves temàtiques:

Taller 1.- El port com activitat econòmica

Taller 2.- El port com activitat esportiva i de lleure Taller

Taller 3.- La façana marítima

Quan s’acabi aquest procés de participació ciutadana es farà una sessió per donar a conèixer les aportacions del procés participatiu. Es desconeix encara la data d’aquesta sessió.

Segons informa la Generalitat de Catalunya, “el Pla és un instrument de planificació urbana que estableix l’estratègia de desenvolupament, defineix les millores necessàries i ordena els usos i les activitats d’aquesta infraestructura”.

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, explicava al Supermatí de Ràdio Capital que l’objectiu és recuperar la façana marítima de Palamós i integrar el port a la trama urbana.

Ha explicat també que tenen una dotació de 150.000 euros preparada per invertir quan el Govern espanyol asseguri que el Port de Palamós esdevindrà un port d’entrada Schengen.

Ha dit, però, que els projectes estratègics com el port de Palamós requereixen un govern constituït per dur-se a terme.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Love of Lesbian ompliran el Palau Sant Jordi amb 5.000 persones en un concert pilot

Festivals per la Cultura Segura presenta un concert pilot per 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol per la celebració d’esdeveniments en el context actual. L’esdeveniment es durà a terme sense distància social i amb mascaretes FFP2 facilitades per l’organització, i s’efectuaran testos massius previs el mateix dia a diferents sales de concerts de…

Altres notícies