25 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Comencen a repartir les enquestes sobre el futur del Port de Palamós

Quan s'acabi aquest procés de participació ciutadana es farà una sessió per donar a conèixer les aportacions del procés participatiu

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ports de la Generalitat i l’Ajuntament de Palamós començaran a repartir, a partir del dilluns 19 de març, una enquesta als habitatges de Palamós perquè els veïns opinin i aportin propostes sobre el futur del port.

L’enquesta té dos formats: digital i paper. L’enquesta de paper es repartirà a partir del proper dilluns a les bústies del domicilis de Palamós. Un cop emplenades, els veïns les podran dipositar en algun dels quatre punts de recollida que s’han habilitat:

  • Ajuntament de Palamós
  • Oficines de Ports de la Generalitat
  • Museu de la Pesca
  • biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou

Pel que fa a l’enquesta en format digital es podrà omplir online a la pàgina web www.port-palamos.cat, que conté la informació del Pla especial del port i del procés participatiu.

Tres tallers

Aquest mes d’abril es realitzaran tres tallers informatius sobre la realitat portuària de Palamós. Aquestes seran les seves temàtiques:

Taller 1.- El port com activitat econòmica

Taller 2.- El port com activitat esportiva i de lleure Taller

Taller 3.- La façana marítima

Quan s’acabi aquest procés de participació ciutadana es farà una sessió per donar a conèixer les aportacions del procés participatiu. Es desconeix encara la data d’aquesta sessió.

Segons informa la Generalitat de Catalunya, “el Pla és un instrument de planificació urbana que estableix l’estratègia de desenvolupament, defineix les millores necessàries i ordena els usos i les activitats d’aquesta infraestructura”.

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, explicava al Supermatí de Ràdio Capital que l’objectiu és recuperar la façana marítima de Palamós i integrar el port a la trama urbana.

Ha explicat també que tenen una dotació de 150.000 euros preparada per invertir quan el Govern espanyol asseguri que el Port de Palamós esdevindrà un port d’entrada Schengen.

Ha dit, però, que els projectes estratègics com el port de Palamós requereixen un govern constituït per dur-se a terme.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -