8.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Comencen les obres a la Via Verda entre Castell-Platja d’Aro i Sant Antoni de Calonge

Es contempla la creació d’un pas de vianant intel·ligent amb il·luminació vertical i horitzontal

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La Via Verda és el projecte que unirà els municipis de Calonge i Sant Antoni amb Castell-Platja d’Aro a la vegada que unirà les vies verdes ja existents: la Ruta del Carrilet i el Tren Petit.

Fins ara no s’havien començat les obres, escollides en els pressupostos de Castell-Platja d’Aro a finals del 2018, perquè s’havien valorat diverses opcions. Una d’elles era crear un túnel sota la carretera, però es va descartar per raons tècniques i econòmiques. El projecte suposarà una inversió superior als 90.000 euros.

Així, segons informa Ràdio Platja d’Aro, d’una banda, s’ha iniciat la construcció d’una escala accessible amb solera i esgraons de formigó i acabat raspallat. D’una altra, es contempla la creació d’un pas de vianants intel·ligent format per peces prefabricades de formigó. Es posarà un semàfor vertical per a la regulació del trànsit de vehicles i una il·luminació horitzontal visible a la nit. A més, també està previst col·locar una rampa d’alumini per facilitar la pujada de les bicicletes.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies