19.6 C
Pals
Diumenge, 13 juny 2021
- Publicitat -

Comencen les obres a la Via Verda entre Castell-Platja d’Aro i Sant Antoni de Calonge

Es contempla la creació d’un pas de vianant intel·ligent amb il·luminació vertical i horitzontal

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Via Verda és el projecte que unirà els municipis de Calonge i Sant Antoni amb Castell-Platja d’Aro a la vegada que unirà les vies verdes ja existents: la Ruta del Carrilet i el Tren Petit.

Fins ara no s’havien començat les obres, escollides en els pressupostos de Castell-Platja d’Aro a finals del 2018, perquè s’havien valorat diverses opcions. Una d’elles era crear un túnel sota la carretera, però es va descartar per raons tècniques i econòmiques. El projecte suposarà una inversió superior als 90.000 euros.

Així, segons informa Ràdio Platja d’Aro, d’una banda, s’ha iniciat la construcció d’una escala accessible amb solera i esgraons de formigó i acabat raspallat. D’una altra, es contempla la creació d’un pas de vianants intel·ligent format per peces prefabricades de formigó. Es posarà un semàfor vertical per a la regulació del trànsit de vehicles i una il·luminació horitzontal visible a la nit. A més, també està previst col·locar una rampa d’alumini per facilitar la pujada de les bicicletes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 15: 2015

Hem repassat el bo i millor del 2015 amb la Mar Coll, en Miquel Curanta i en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -