22.7 C
Pals
Dilluns, 27 setembre 2021
- Publicitat -

Comencen els treballs previs per a la reforma del passeig de Sant Feliu

Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

A finals del proper estiu, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, endegarà la reforma del front marítim.

Tot i així, una empresa contractada per l’ajuntament ganxó, ja treballa en l’anàlisi del subsòl de l’àmbit on desemboca la riera del Monestir, entre el racó de Garbí de la platja i l’inici del passeig marítim de Rius i Calvet. L’empresa ha fet tres perforacions per determinar les característiques dels materials subterranis i elaborar, posteriorment, un estudi geotècnic per a la nova canalització del tram final de la riera i tota la reurbanització de la zona.

La connectivitat entre el passeig i la platja millorarà, perquè el desnivell actual, de més de tres metres d’alçada en alguns punts, es resoldrà amb grades de formigó. Pel que fa a la riera, el calaix nou de canalització en duplicarà la capacitat hidràulica i servirà de base per al passeig. Tot plegat, amb una inversió d’1,17 milions que afrontaran entre l’any vinent i el 2018.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torroella de Montgrí impulsa un projecte per controlar la inundabilitat de la zona del Baix Ter

Un grup d’experts de la Universitat de Girona s’ha encarregat d’executar el pla. L’alcalde, Jordi Colomí, creu que és una obligació planificar de cara al futur davant l’agreujament de les inundacions pel canvi climàtic.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -