0.1 C
Pals
Dissabte, 22 gener 2022
- Publicitat -

Iniciativa solidària de músics bisbalencs pel barri del Convent

Sanjosex, Fetus i Pau Blanc faran un concert benèfic per projectes socials del barri

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El del Convent és un barri popular bisbalencs amb els problemes comuns a molts altres espais urbans del Baix Empordà, una problemàtica que té el seu origen en la inacció històrica de les administracions en el seguiment del seu desenvolupament urbanístic i les necessitats socials que comporta. Per tal d’impulsar les necessàries millores del barri, va néixer l’Associació del barri que des dels seus inicis ha desplegat una intensa activitat.

Aquest dissabte, coincidint amb el primer aniversari de la inauguració del local social de la Talaia, un grapat de músics bisbalencs participen en un concert en el que tots els beneficis aniran destinats a projectes socials del barri.

El concert tindrà lloc a les 10 de la nit a la sala L’Alternativa i hi actuaran Sanjosex, Javier Oritz, Fetus, Jordi Serradell, PD Guns, Pau Blanc, Koalición CanallaPanxuts Beer Band i Fogem.

El president de l’associació de veïnes i veïns del barri del convent, Marcos Pacheco ens fa cinc cèntims de les activitats de l’associació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -