Crema una furgoneta a l’aparcament del Mercadona de Sant Feliu de Guíxols

L'incendi ha causat danys materials a cinc vehicles aparcats al Mercadona però no hi ha hagut cap ferit, l'incendi ha estat a causa d'un curtcircuit i no intencionat

Una furgoneta aparcada al pàrquing del Mercadona de Sant Feliu de Guíxols s’ha cremat aquest dimecres al matí. El supermercat es troba a l’enllaç de la carretera C-65 amb la C-250, concretament a la zona de Bujonis. Els Bombers han rebut l’avís a les 10:02 del matí i s’han desplaçat dues dotacions fins al lloc dels fets.

El vehicle s’ha començat a cremar per la part frontal, fins a la caixa de la furgoneta. Com han explicat des de l’empresa propietària, “el foc ha fet que els frens del vehicle deixessin de funcionar, avançant uns metres sense control en flames.” Fins a cinc vehicles han patit danys col·laterals, entre els quals un vehicle dels Mossos d’Esquadra.

Les primeres hipòtesis asseguraven que el vehicle era a causa “d’un possible incendi intencionat per algun grup reivindicatiu” però el cos policial i l’empresa ho han desmentit assegurant que ha estat un curtcircuit intern.

A banda dels danys materials, els cossos d’emergència han pogut apagar el foc sense cap problema i no hi ha hagut ferits.