15 C
Pals
Dilluns, 12 abril 2021
- Publicitat -

Cremen les restes de troncs de les barraques de la Gola del Ter

Amb aquestes tasques s'eliminen les restes orgàniques acumulades a la platja, que dificultaven el manteniment de les dunes

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquesta setmana s’han realitzat cremes controlades a la Gola del Ter per eliminar les restes vegetals que les llevantades i els temporals havien acumulat a la platja. Es tracta d’una continuació de les cremes que es van fer a principis de febrer.

Marc Calvet, regidor de Gestió Costanera de Torroella de Montgrí, explica que és una neteja “dificultosa” perquè hi ha moltes tones de restes. És per això que els troncs es cremen directament a la sorra.

Tot i així, el regidor també assegura que no s’estan destruint tots els troncs, sinó que alguns es deixen a la platja. L’objectiu, col·locar-los estratègicament perquè ajudin a regenerar les dunes.

Marc Calvet assegura que és una tasca necessària i “imprescindible” per protegir l’ecosistema de la duna natural.

Gola del Ter cremes

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Elaboren un menú amb els plats que Josep Pla esmenta a la seva obra

Coincidint amb Sant Jordi, l’establiment ha organitzat un cap de setmana literari que també inclourà una visita guiada als Jardins de Cap Roig i un vermut amb la lectura de fragments d’El Quadern Gris’. A més, està prevista la presència d’una parada de roses - la recaptació es destinarà a la Fundació Oncolliga- i llibres -amb la llibreria Vitel·la-, i la presentació del conte infantil ‘La Tureta i una llum invisible’
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -