20.2 C
Pals
Divendres, 7 maig 2021
- Publicitat -

Crida de l’Hospital de Palamós a la solidaritat dels ciutadans per donar mascaretes per la crisi del coronavirus

Des del centre hospitalari fan una crida a les donacions per part de ciutadans de mascaretes per por a la qual el material encarregat no arribi a temps abans s'esgotin els recursos actuals

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

En un moment d’incertesa global a causa del coronavirus, l’Hospital de Palamós es vol protegir per si les mascaretes encarregades a empreses externes no arriben a temps. Per això, des del SSIBE, Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, fan una crida a la solidaritat de la ciutadania per si volen fer donacions de mascaretes per fer front a la pandèmia del COVID-19.

Tot i això, des del centre sanitari, confirmen a Ràdio Capital de l’Empordà, que tenen la seva pròpia línia de producció de mascaretes amb unes característiques específiques i amb un teixit especial. De fet, des del SSIBE expliquen que tenen material mèdic encarregat i que les reserves actuals són suficients per si les coses segueixen com fins ara. Malgrat la “previsió molt ajustada de material”, no descarten fer una crida a la civilització per si les existències s’acabessin.

https://twitter.com/comssibe/status/1233386730025299969

De fet, aquest mateix dimecres, l’IES Baix Empordà de Palafrugell ha fet una donació al Centre d’Atenció Primària del mateix municipi després de la crida dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.

https://twitter.com/makalesgatina/status/1240327793688354816

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Color i vida

La pluja d’aquests darrers dies d’abril ha provocat un colossal esclat de colors al paisatge empordanès. El verd de...
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -