10.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

Piferrer: “Estem valorant les mesures per mitigar els efectes a Palafrugell”

Malgrat l'alcalde del municipi ha dit que ara les conseqüències econòmiques són incalculables i la situació extrema, ha expressat la seva satisfacció de com els palafrugellencs estan seguint les recomanacions

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

“Això encara ha de començar. No és una qüestió de 15 dies.” Així és com veu Josep Pifarrer, alcalde de Palafrugell, ha valorat la situació actual provocada pel coronavirus. En una entrevista a Ràdio Capital per analitzar la situació i les mesures que s’estan prenent, ha dit que es tracta d’una “situació extrema” i que s’han d’anar buscant “solucions per cada problema que va sortint.”

Piferrer ha explicat que d’entrada era impossible pensar que a dia d’avui l’Ajuntament estaria tancat. Malgrat ha dit que el cas d’Igualada va ser una “campanada d’alerta del fet que era una realitat”, no creu que Palafrugell s’hagi de tancar, sinó que són les persones que s’han de quedar a casa.

En aquest sentit, ha dit que a Palafrugell s’ha detectat un compliment de les recomanacions, i que respecte aquest compliment, el grau de satisfacció és “molt alt” a Palafrugell. També ha volgut agraïr la feina de control de la Policia Local.

Pel que fa al CAP de Palafrugell, “estan estressats però aguanten” , i ha dit que s’estan preparant pel que ve.

De moment, no li consta que hi hagi mancança de material i ha explicat que hi ha hagut empreses que han donat material.

En referència al mercat i botigues d’alimentació, ha dit que no pateixen gens pel que fa al menjar.

Ha dit que les conseqüències econòmiques són “incalculables i més en una població turística”, com és Palafrugell, i que esperen poder fer una valoració a finals d’abril.

Pel que fa a les mesures que tenen pensat prendre, tenen pendent una Junta de Govern per fer aportacions i fer un llistat de propostes. “Intentarem buscar-ne per cada sector. L’ocupació de via pública, per exemple, és evident que no s’haurà de pagar. Però s’han de valorar moltes coses i a prinicipis de setmana que ve podrem anunciar les mesures per mitigar tot aquest esforç que fan les persones de Palafrugell.”

 

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -