24.8 C
Pals
Dissabte, 10 juny 2023
- Publicitat -

Cristina Vidal: “Cal celebrar la Fira d’Abril perquè hi ha població andalusa per aquí a Sant Feliu i per tot l’Empordà”

Durant aquest cap de setmana, el Guíxols Arena s’omple d’activitat, espectacles i música amb la Fira d’Abril. Ens visita la presidenta de l’Associació de Veïns de Vilartagues, la Cristina Vidal, per explicar-nos una mica més l’organització d’aquesta festa d’Andalusia a Sant Feliu de Guíxols.

De moment, hi ha bones sensacions, segons comenta la presidenta. La Fira d’Abril es farà a una esplanada en una carpa enorme amb cabuda per a sis bars i tindrà entrada gratuïta. El menjar, el beure i l’espectacle de migdia a nit serà l’esperit de la celebració andalusa. Vidal es descriu també les actuacions programades que podeu trobar en aquest link.

Feia anys, que volien celebrar la Feria “perquè hi ha població andalusa per aquí a Sant Feliu i per tot l’Empordà i vam dir, vinga, va, fa anys que no celebrem algo així tots junts aquí i ja estaria bé poder-nos reunir amb tota aquesta cultura”. La idea va sorgir també perquè l’any passat van celebrar la festa de cervesa al Guíxols Arena i a la gent li va agradar aquest format de festa gran. Per això, van decidir que en ser abril seria bona idea organitzar una Feria.

La presidenta argumenta que han escollit el Guíxols Arena per la grandària que fa que “hi pot caure molta gent i és un espai molt maco i lúdic”. A més, ens avança que hi haurà una zona infantil perquè els infants també puguin gaudir. De fet, el festival s’estén al barri.

L’Ajuntament també ha ajudat en l’organització i la presidenta agraeix la implicació que han tingut amb l’associació.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios