28.1 C
Pals
Dimecres, 3 setembre 2025
- Publicitat -

Cuina de l’Empordanet engega la campanya de tardor

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El col·lectiu Cuina de l’Empordanet engega aquest diumenge la campanya gastronòmica “Cuina de tardor i bombolles”. La campanya es portarà a terme fins a finals del mes d’octubre en la vintena d’establiments del col·lectiu.

Els restaurants de la Cuina de l’Empordanet elaboraran menús, d’entre 40 i 85 euros, amb productes de temporada i de proximitat, com els bolets o els peixos de roca. També proposen un maridatge amb diferents elaboracions de caves de les marques: Gramona, Llopart i Rovellats.

En els vint menús que s’oferiran hi podem trobar plats clàssics i altres amb grans tocs de modernitat. Uns exemples: sarsuela de gamba i bolets, amanida d’escarola amb magrana o arròs cremós de tardor.

La Cuina de l’Empordanet va néixer fa més de 20 anys arran d’unes mostres gastronòmiques per treballar en la difusió de la cuina de la comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -

La platja de la Fosca, protagonista de cinc milions de cupons de l’ONCE

La platja de la Fosca serà la imatge de cinc milions de cupons del grup social ONCE, que es...

Altres notícies