13.1 C
Pals
Dimarts, 27 setembre 2022
- Publicitat -

Dani Martín encomana energia a Cap Roig

El pop-rock potent de Dani Martín fa parada a Calella de Palafrugell presentant la seva gira "Que caro es el tiempo"

Temps de lectura: 3 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Una altra nit càlida a Cap Roig: ratllant els 28ºC! I en Dani Martín s’ha cuidat d’escalfar-la més amb els ritmes i les lletres de les seves cançons potents. Desafiant la calor, ell ha sortit amb texans negres, samarreta negra amb un llamp vermell dibuixat, vambes roses i jaqueta texana amb una inscripció clara al darrera: “Que caro es el tiempo”, el nom de la seva gira que avui l’ha portat a Calella de Palafrugell.

“Increíble público, maravilloso público”, ha dit quan la gent des del minut zero ha oblidat que tenien cadires per seure i s’ha entregat al concert. La comunió d’en Dani amb el públic no ha defallit en cap moment i mentrestant ell es cuidava d’apropar més l’escalf amb frases tipus: “Amo vuestra tierra, viva Cataluña”, o també “Como se veranea aquí de bien”.

També voldria destacar la gran feina de la banda que aquesta nit ha acompanyat a Dani Martín. Un poderós ritme a la bateria com a columna vertebral de tots els temes: bombo contundent, cops al crash i tempos portats amb el ride o amb el xarles obert. Tot molt potent. Baix com a suport del ritme bombejant notes a la resta del grup. Guitarres dures, al més pur estil rock i veu brillant d’en Dani.

Amb 45 anys, en Dani Martín, ens ha regalat dos hores de bona música, sense mostres de voler plegar abans. La seva gira anomenada “Que caro es el tiempo” ens apropa cançons que el van portar a la fama els darrers vint anys: del 2000 al 2010 com a component d’El  Canto del Loco, però avui aquestes cançons han estat reimaginades i reinventades cobrant una nova dimensió diferent a les originals i aquesta fòrmula se li va acudir en ple confinament. També ha repassat temes que el van portar a la fama a partir del 2010 iniciant una carrera en solitari, amb èxits tant o més coneguts que durant l’època de la banda madrilenya. Totes les cançons han estat corejades pel públic superentregat: “La suerte de mí”, “Volverá”, “Son sueños”, “Que caro es el tiempo”, “Que bonita es la vida”, “Emocional”, “Peter Pan” (tal com ha dit ell, la millor cançó que ha escrit mai), “Una foto en blanco y negro”… acabant amb “Zapatillas” y “Insoportable”.

I al final, despedida amb un “sed felices”. I tal com ell s’ha definit un moment, el cantant romàntic que va de punki, ha tornat a deixar el llistó molt alt. Gran Dani!!

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fi de temporada

Als darrers dies de setembre, quan ja s’està més bé al sol que a l’ombra, podem donar per acabada...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -