5.1 C
Pals
Dimecres, 1 desembre 2021
- Publicitat -

David Sagrera: “El mapa de l’habitatge social és pràcticament inexistent”

El síndic de greuges de Palamós ha lamentat que es disposin de pocs habitatges socials

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El síndic de greuges de Palamós, David Sagrera, ha lamentat que es disposin de pocs habitatges socials, i que cap ho sigui de titularitat pública. Sagrera assegura que no hi ha un parc públic d’habitatges a Palamós, una problemàtica que es repeteix en molts municipis de la Costa Brava.

El Síndic demana més recursos pels serveis socials del municipi, com ha recollit en la seva memòria anual. El Síndic de Greuges palamosí va fer 87 actuacions l’any passat. Algunes queixes fan referència al soroll de locals d’oci nocturn i de la màquines que netegen els carrers. També ha rebut queixes per enfrontaments entre veïns, per això demana que l’ajuntament creï un servei de mediació.

Escolta l’entrevista sencera

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Alícia Rey & Jan Buxeda presenten “Nadales de Sofà”

“Nadales de sofà” és el projecte musical que uneix els músics terrassencs Jan Buxeda (Caseta) i Alícia Rey (Sense Sal). Després d’haver col·laborat a ‘Tot el que odiàvem” (Caseta), van començar a treballar plegats en la producció de cançons com ‘Tornar’ o ‘Fer Camí’ (Alícia Rey), iniciant un camí musical plegats que els ha dut…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -