15.5 C
Pals
Dissabte, 4 desembre 2021
- Publicitat -

Denunciats un pescador i un restaurant de Palamós per compra venda il·legal de peix de roca

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Els Mossos han denunciat un pescador recreatiu i un restaurant de Palamós per compra venda il·legal de peix de roca. Els fets van tenir lloc el dia 9 de juny en aquesta localitat. En concret se’ls acusa de pescar més quantitat de peix de l’establerta, no marcar la posició amb boies de senyalització i vendre les captures en establiments de restauració.

A principis d’aquest mes agents de la Unitat Regional de Medi Ambient van ser informats que un pescador subaquàtic recreatiu estaria venent peix de roca de manera il·legal. Es va establir un dispositiu de control i investigació que va donar fruits el 9 de juny, quan es va detectar dues persones entregant peix de roca pescat amb embarcació recreativa a un restaurant de Palamós. Aquell mateix matí els agents van observar com un home i una dona baixaven d’una embarcació al Port d’Aro i introduïen diverses captures de peix dins d’un cotxe per dirigir-se cap a Palamós.

Un cop al municipi, els agents van veure com la dona va entrar per la porta de la cuina d’un restaurant i al cap d’uns minuts en va sortir amb la bossa buida.

Els Mossos van aturar i identificar la dona i després van accedir a la cuina de l’establiment. Un cop dins van observar que hi havia cinc peixos sobre una bàscula que marcava uns sis quilos de peix fresc. Tant el treballador com el responsable del restaurant no van poder acreditar cap factura o etiqueta legal de procedència del peix.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Toni Strubell: “Caimó va fer que Sant Feliu de Guíxols fos el lloc més proper a la llibertat”

A la Fira Indilletres de la Bisbal d'Empordà hem pogut parlar amb Toni Strubell, escriptor de  "Caimó", llibre publicat per l'editorial Llibres del Segle. El llibre de Caimó, segons explica Toni Strubell, té dues finalitats clares: "fer una bona novel·la que la gent pugui gaudir llegint i recuperar un figura com en Pere Caimó". 
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -