22.8 C
Pals
Dijous, 23 setembre 2021
- Publicitat -

Torna el Festival NOMAD a Sant Feliu de Guíxols

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Sant Feliu de Guíxols ha presentat la segona edició del Festival  NOMAD, que es farà a la vila del 22 al 25 de juny. Els Jardins de Juli Garreta acolliran propostes per a tots els públics,  en àmbits com la moda, la decoració, la música, els food trucks i una àrea infantil.

El Festival NOMAD es va estrenar l’any passat amb l’objectiu d’atraure el públic local i els visitants al voltant de la festa de Sant Joan. Es volia ampliar l’oferta d’activitats més enllà de la revetlla, especialment de cares al públic més jove. És un festival multidisciplinar, que pretén donar a conèixer al públic diferents productes tant locals, com nacionals i internacionals. El NOMAD s’emmarca en una estratègia del govern municipal i dels comerciants de Sant Feliu de Guíxols  per potenciar l’oferta d’activitats durant el mes de juny, com a enllaç cap a la plena temporada d’estiu. El programa d’aquest any inclou les actuacions de “Two Sistas”, El Ritual de Sant Joan, el concert de Big Mouthers i show musical durant la revetlla, una sessió de tarda amb el DJ resident de l’Hotel Alabriga, la festa de l’escuma o una sessió de biodansa, entre altres activitats. També hi haurà un espai lúdic per als nens i nenes, amb tallers de maquillatge, tatoos i construccions amb peces de lego.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós crea una taula interreligiosa

La seva finalitat és aconseguir crear un espai de trobada entre les diferents comunitats religioses de Palamós perquè puguin intercanviar dubtes, problemes i coneixements d’interès
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -