29.8 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

Denuncien la instal·lació de la guingueta a l’Illa Roja “amb perill pels banyistes”

L'entitat Salvem el nudisme a l'Illa Roja ho ha explicat a quarts de dotze a través de Twitter, on també han compartit diversos vídeos on es veu com es porten els materials per instal·lar la guingueta en barca

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fotografia: Salvem el nudisme a l’Illa Roja

L’entitat Salvem el nudisme a l’Illa Roja ha denunciat la instal·lació de la guingueta “amb perill pels banyistes i en contra del dret internacional marítim”.

Ho han explicat a quarts de dotze a través de Twitter, on també han compartit diversos vídeos on es veu com es porten els materials per instal·lar la guingueta en barca.

En un altre dels vídeos també es pot veure com es descarreguen els materials tirant-los directament a la sorra, davant dels banyistes.

Eugeni Pibernat, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Begur ha assegurat que la “descàrrega durarà tot el dia d’avui” i que des de la guingueta ja van indicar que farien servir aquest procediment de “descarregar les fustes des de la barca i transportar-les per un camí fet amb fustes fins la zona de la guingueta”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell tindrà un protocol d’actuació en cas de punxades a l’oci nocturn

L’Ajuntament de Palafrugell, mitjançant la Policia Local, està treballant en la confecció d’un protocol específic per abordar les punxades als espais d'oci nocturn del municipi. Aquesta setmana s’ha reunit amb els empresaris del sector, concretament amb els responsables de l’establiment Costa Este.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -