15.3 C
Pals
Dijous, 30 novembre 2023
- Publicitat -

Denuncien la instal·lació de la guingueta a l’Illa Roja “amb perill pels banyistes”

L'entitat Salvem el nudisme a l'Illa Roja ho ha explicat a quarts de dotze a través de Twitter, on també han compartit diversos vídeos on es veu com es porten els materials per instal·lar la guingueta en barca

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fotografia: Salvem el nudisme a l’Illa Roja

L’entitat Salvem el nudisme a l’Illa Roja ha denunciat la instal·lació de la guingueta “amb perill pels banyistes i en contra del dret internacional marítim”.

Ho han explicat a quarts de dotze a través de Twitter, on també han compartit diversos vídeos on es veu com es porten els materials per instal·lar la guingueta en barca.

En un altre dels vídeos també es pot veure com es descarreguen els materials tirant-los directament a la sorra, davant dels banyistes.

Eugeni Pibernat, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Begur ha assegurat que la “descàrrega durarà tot el dia d’avui” i que des de la guingueta ja van indicar que farien servir aquest procediment de “descarregar les fustes des de la barca i transportar-les per un camí fet amb fustes fins la zona de la guingueta”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Museu de la Pesca impulsa una jornada per conèixer els usos de l’hidrogen com energia per descarbonitzar els sectors nàutic i pesquers

Unes 50 persones, professionals dels sectors nàutics i pesquers del municipi i de la Costa Brava, varen assistir a la jornada.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -