18.4 C
Divendres, 29 març 2024

Derrota del Palafrugell a Lleida

Ara, el Palafrugell ocupa la penúltima posició de l'OK Lliga Plata amb 1 punt en 2 partits jugats

Els baixempordanesos han perdut per 5 a 3 davant de l’Alpicat Lleida, malgrat haver anat per davant en el marcador en la primera part, i arribat a empatar el partit a 3 gols a 19 minuts pel final.

El Corredor Mató tornava a competir a l’OK Lliga Plata, després d’haver tingut tres partits pendents per les absències de jugadors que disputaven el Mundial d’hoquei.

Els de Cesc Linares arriben doncs, a la cinquena jornada de la competició, havent jugat un únic partit, a casa contra el Vic, en el qual van salvar un punt.

Però avui, a la pista de l’Alpicat Lleida, toi que han oposat resistència, han acabat sucumbint davant de la rauxa local.

Gerard Pujol avançava 0-1 als palafrugellencs, el Lleidanet empatava mitjançant Serret, però els blanc-i-negres tornaven a adelantar-se amb gol d’Osorio.

Dos gols consecutius de Serret han posat el 3 a 2 al marcador abans del descans.

A la represa, el Corredor Mató ha empatat de nou gràcies al gol de Gerard Pujol, però Ballestero i novament Serret han establert el 5 a 3 definitiu.

Ara, el Palafrugell ocupa la penúltima posició amb 1 punt en 2 partits jugats, i dimecres vinent jugarà un dels partits ajornats a la pista del Manlleu.

El torneig MICIntegra viurà demà la seva desena edició amb 18 equips i una clara vocació inclusiva

La desena edició del torneig MICIntegra tindrà lloc demà, disputant-se íntegrament entre Vidreres i Palamós. Aquesta serà la primera...