7.7 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Destinen 25.000 euros a impermeabilitzar el sostre de la Biblioteca Municipal de Palamós

Les tasques s'estan realitzant actualment aprofitant que aquest equipament no és obert al públic amb motiu del període de confinament i suspensió d'activitats

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha posat en marxa les feines d’impermeabilització de la coberta de la Biblioteca Municipal “Lluís Barceló i Bou”. Aquestes tasques s’estan realitzant actualment aprofitant que aquest equipament no és obert al públic amb motiu del període de confinament i suspensió d’activitats derivades de la COVID-19.

Fa un temps que ja es van detectar alguns problemes de filtracions i humitats en algunes parts del sostre d’aquest equipament, que el passat mes de febrer va arribar al seu 12è aniversari.

Es preveu que aquestes tasques es puguin enllestir en un termini màxim de dues setmanes. El pressupost global de la nova impermeabilització de la coberta de la Biblioteca Municipal de Palamós “Lluís Barceló i Bou”, és d’uns 25.000 euros.

Les feines les realitzen operaris de la Brigada Municipal conjuntament amb altres empreses especialitzades del municipi i es van iniciar amb l’extracció de la grava, la retirada dels diversos materials aïllants, com la tela geotèxtil, les plaques de poliestirè i finalment la tela butil existent.

També es desmunten les màquines de climatització ubicades a la coberta i tot seguit es procedirà, de manera conjunta amb una empresa especialitzada, a la instal·lació dels 850 m2 de tela asfàltica que s’ubicarà a tot el sostre de la Biblioteca, damunt de la qual s’estendrà una nova tela geotèxtil, el retorn de l’aïllament tèrmic i l’estesa de les graves retirades.

Durant tot el procés de l’obra es realitzaran proves d’estanquitat, amb l’objectiu de garantir una correcta execució del procés d’instal·lació d’aquest material.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies