2.4 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

Destinen 25.000 euros a impermeabilitzar el sostre de la Biblioteca Municipal de Palamós

Les tasques s'estan realitzant actualment aprofitant que aquest equipament no és obert al públic amb motiu del període de confinament i suspensió d'activitats

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha posat en marxa les feines d’impermeabilització de la coberta de la Biblioteca Municipal “Lluís Barceló i Bou”. Aquestes tasques s’estan realitzant actualment aprofitant que aquest equipament no és obert al públic amb motiu del període de confinament i suspensió d’activitats derivades de la COVID-19.

Fa un temps que ja es van detectar alguns problemes de filtracions i humitats en algunes parts del sostre d’aquest equipament, que el passat mes de febrer va arribar al seu 12è aniversari.

Es preveu que aquestes tasques es puguin enllestir en un termini màxim de dues setmanes. El pressupost global de la nova impermeabilització de la coberta de la Biblioteca Municipal de Palamós “Lluís Barceló i Bou”, és d’uns 25.000 euros.

Les feines les realitzen operaris de la Brigada Municipal conjuntament amb altres empreses especialitzades del municipi i es van iniciar amb l’extracció de la grava, la retirada dels diversos materials aïllants, com la tela geotèxtil, les plaques de poliestirè i finalment la tela butil existent.

També es desmunten les màquines de climatització ubicades a la coberta i tot seguit es procedirà, de manera conjunta amb una empresa especialitzada, a la instal·lació dels 850 m2 de tela asfàltica que s’ubicarà a tot el sostre de la Biblioteca, damunt de la qual s’estendrà una nova tela geotèxtil, el retorn de l’aïllament tèrmic i l’estesa de les graves retirades.

Durant tot el procés de l’obra es realitzaran proves d’estanquitat, amb l’objectiu de garantir una correcta execució del procés d’instal·lació d’aquest material.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -