12.1 C
Pals
Divendres, 31 març 2023
- Publicitat -

Detecten un cas de coronavirus en el casal d’estiu de Verges i aïllen tot un grup d’uns deu infants

Els monitors i la resta del grup ja s'han fet les proves PCR i ara estan a l'espera dels resultats

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un dels infants del casal d’estiu de Verges ha donat positiu per coronavirus, tot i no tenir-ne símptomes. Això ha obligat a aïllar tot el grup que anava amb l’infant i la resta nens (una desena) s’hauran de quedar a casa durant 14 dies. Aquest dijous al matí un equip sanitari ha fet les proves PCR a tots els membres del grup d’entre 10 i 12 anys i també els seus monitors. Ara estan a l’espera dels resultats. De tota manera, des del casal d’estiu han avançat que si alguna de les proves surt negatiu, el grup es mantindrà aïllat de forma preventiva, ja que mentre s’han fet les proves encara podrien estar incubant la malaltia i això no es veuria reflectit en els resultats del PCR.

L’Alcalde de Verges, Ignasi Sabater, assegura que aquest any s’han dividit els infants en diversos grups de convivència i cada un d’ells utilitza espais diferents. Això fa que no tinguin contactes entre ells i, per tant, la resta de grups podran seguir amb normalitat el casal d’estiu.

En total hi ha poc més de 40 infants que van al casal d’estiu del municipi de Verges.

Segons han explicat els responsables de l’activitat a l’ACN, l’infant que ha donat positiu per coronavirus feia dies que ja no venia, tot i que mai havia mostrat cap símptoma de tenir la malaltia. Una vegada han sabut que el resultat de la prova PCR ha estat positiu, han procedit a fer-la a la resta d’integrants del seu grup. El Batlle vergelità, que ha fet una crida a la tranquil·litat, assegura que s’ha actuat amb rapidesa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Llistes electorals i el talent

A menys de dos mesos de les eleccions municipals els articles, notícies i esdeveniments relacionats amb aquestes es multipliquen....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -