8.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Dijous de tramuntana en descens i temperatures fredes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dijous que comença després d’una nit ventosa de tramuntana. Ahir, aquest vent va bufar molt fort, amb ràfegues amb valors punta a La Bisbal de 78.1km/h, o 72.4km/h a Palafrugell, o 63.7km/h a la Tallada. O amb onades al cap de Begur que van estar molt aprop dels 9 metres.

Avui comencem el dia amb previsió que es vagi moderant l’intensitat del vent, i això farà que les temperatures matinals puguin baixar respecte a les d’ahir. Avui el front del nord ja ens haurà creuat però la situació encara seguirà amb la mateixa dinàmica i la tramuntana es moderarà, i encara mantindrà la sensació freda.

Esperem temperatures mínimes més fredes, amb valors de 2-5ºC, a la comarca. Així com les màximes podran ser una mica més benèvoles que les d’ahir i arribar als 19ºC.

El dia serà bàsicament asolellat, només algun núvol a la tarda tindrà una mica de protagonisme. I el temporal marítim encara serà destacable, tot i que amb la disminució de la tramuntana també es moderarà. Tot i això, el Servei Meteorològic de Catalunya manté l’avís per estat de la mar a la nostra comarca: adverteix de mar de fons de gregal, i d’onades superiors als 2.5 metres d’alçada, provocant maregassa, essent més important en zones fora de la protecció de la costa i al cap de Begur, i més al nord, al cap de Creus.

L’avanç de previsió pels propers dies ens portarà un divendres bastant fred al matí i més suau al migdia. I un dissabte que tornaríem a tenir temperatures a l’alça. I la previsió de pluja encara no arribarà la nostra comarca.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols aprova un paquet de mesures per fer front a l’augment del preu del lloguer al municipi

Està previst estudiar possibles modificacions del planejament urbà, així com detectar habitatges de grans tenidors buits.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -