14.4 C
Dijous, 25 abril 2024

Dolorosa derrota d’un molt bon Girona

Malgrat tot, bones sensacions del Girona en un dels camps més complicats de la categoria

Temps de lectura: 2 minuts

Els gironins van caure de manera immerescuda al Villamarín davant d’un Betis que gràcies als dos gols de Borja Iglesias, aconseguiria capgirar el marcador.

El Girona visitava el camp del Betis, amb els seus set punts de 15 possibles, i una inèrcia positiva. però al davant tenia un dels rivals més en forma de la Lliga i que, a més, jugava a casa davant de la seva afició. Hagués estat un gran regal aconseguir sumar algun punt abans de l’aturada de seleccions.

Fins ara, el Betis no havia deixat escapar cap punt ni ha encaixat cap gol al Villamarín, per tant màxima dificultat. Molt a guanyar i poc a perdre, que es diria, per als homes de Míchel, que també tenien baixes importants, com Yangel Herrera, Terrats o Stuani. I Míchel repetia el mateix onze de la victòria contra el Valladolid (2-1), després d’arribar a Sevilla amb vuit baixes a l’equip.

La primera part va començar de la millor manera per als gironins, que gràcies a un gol d’Arnau Martínez, es van posar per davant en el marcador. Els locals, que estan protagonitzant un molt bon inici de temporada, van aconseguir empatar abans del descans gràcies a un penal transformat per Borja Iglesias.

El Girona va plantar cara durant gairebé tot el partit, però la manca d’encert, i sobretot alguna errada puntual com la que va suposar el segon gol dels locals, van condemnar els de Míchel (que va ser expulsat als 20 minuts per protestar) a perdre un partit que hagués pogut empatar, o fins i tot guanyar.

Durant la segona part van anar entrant des de la banqueta Samu Saiz, Manu Vallejo, Toni Villa, Joel Roca i Yan Couto, per intentar oxigenar l’equip. I precisament una passada defectuosa de Samu Saiz va ser aprofitada pel bigolejador bètic Borja Iglesias per fer el segon gol i establir el 2 a 1 que seria definitiu.

Malgrat tot, bones sensacions del Girona en un dels camps més complicats de la categoria, i esperances de que l’equip segueixi creixent en el seu joc.

Set anys de presó per a un home de Sant Antoni de Calonge que va calar foc a casa amb els seus pares dins

L'Audiència de Girona ha condemnat a un home de Sant Antoni de Calonge a 7 anys i mig de presó per calar foc a la casa on estaven els seus pares. L'acte va ocórrer després d'una discussió familiar i la justícia ha descartat que l'acusat actués sense consciència del que feia, imposant també una ordre de restricció i una multa.